AcasăNewsCrima in Capitala: femeie, gasita fara suflare. Suspect prins in Teleorman

Crima in Capitala: femeie, gasita fara suflare. Suspect prins in Teleorman

Sfarsit cumplit pentru o femeie in varsta de 49 de ani.

Oamenii legii au fost alertati, seara trecuta, dupa ce victima a fost gasita decedata intr-o locuinta de pe raza sectorului 3, din Bucuresti.

La fata locului au ajuns specialistii, care au facut cercetari. Inainte ca trupul victimei sa fie preluat de legisti pentru a se face necropsia, s-a constatat ca pe trupul victimei erau „multiple leziuni de violenta”, din cate transmit reprezentantii Politiei Capitalei.

In baza verificarilor facute in cazul de fata, oamenii legii au ajuns la concluzia ca principalul suspect ar fi chiar sotul femeii, un barbat in varsta de 51 de ani, care avusese probleme cu legea si era de negasit. Barbatul a fost in cele din urma identificat pe raza judetului Teleorman si adus la audieri, in Capitala. Ulterior, miercuri dimineata, „Parchetul Tribunalului Bucuresti a dispus masura retinerii inculpatului,  sub aspectul savarsirii, in stare de recidiva, a infractiunii de omor calificat, de catre o persoana care a mai comis anterior o infractiune de omor asupra unui membru de familie, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva”, din cate reiese din comunicatul DGPMB.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger