AcasăNewsCrima care a sadit groaza in Slatina: Un barbat s-a predat, dimineata,...

Crima care a sadit groaza in Slatina: Un barbat s-a predat, dimineata, la politie!

Un barbat care este banuit ca ar fi autorul atacului sangeros savarsit in plina strada, in Slatina, si caruia i-a cazut victima o femeie, s-a predat sambata dimineata. Oamenii legii il audiaza, pentru a stabili daca are sau nu legatura cu crima de joi seara.

Linistea orasului din judetul Olt a fost tulburata de vestea ca un individ ramas neidentificat a atacat cu un cutit o femeie, pe o strada aflata in apropierea blocului in care aceasta locuia. Victima a pierit, fiind injunghiata de mai multe ori in zona gatului. Atacatorul a reusit sa fuga.

Sambata dimineata, un barbat s-a prezentat la sediul Politiei orasului Slatina. Potrivit gazetanoua.ro, ar fi vorba chiar despre principalul suspect in acest caz care a ingrozit o comunitate intreaga. Omul este audiat, la aceasta ora, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, urmand ca autoritatile sa decida daca este vorba despre autorul crimei si ce masuri se impun in continuarea cercetarilor efectuate in acest caz deosebit de violent.

Victima este o femeie de aproximativ 59 de ani, care, in momentul in care a fost atacata de un individ inarmat cu un cutit se intorcea acasa de la cumparaturi. Din primele date, ar fi vorba despre o vecina a suspectului, iar o ipoteza privind motivul crimei ar fi aceea a unui conflict mai vechi intre victima si agresor. Toate aceste aspecte vor fi, insa, lamurite in cadrul anchetei deschise in acest caz.

422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger