AcasăNewsCrima care a ingrozit Italia: O romanca, UCISA de un barbat cunoscut...

Crima care a ingrozit Italia: O romanca, UCISA de un barbat cunoscut pe internet!

O tanara in varsta de 18 ani, originara din Botosani, a fost ucisa in nordul Italiei, de un barbat cunoscut pe internet. Victima si criminalul petrecusera impreuna o noapte de amor la un motel, inainte ca fata sa moara.

Se pare ca romanca si-a pierdut viata in timpul unui joc erotic bizar. Principalul suspect, retinut de carabinieri, si-a recunoscut fapta, iar acum, pe langa crima, barbatul mai este acuzat si de necrofilie, potrivit realitatea.net.

Tanara a fost gasita fara suflare pe un camp, iar anchetatorii au reusit repede sa ii afle identitatea. Victima, originara din Botosani, locuia in Lodi, in nordul Italiei, si implinise de curand 18 ani. Procurorii au mers pe firul anchetei, ajungand astfel la un motel unde au gasit poseta, hainele si cele trei telefoane ale victimei.

Politistii au fost ajutati si de marturiile celor care i-au vazut pe cei doi, martorii spunand ca barbatul se comporta ciudat, astfel suspectul a fost gasit si, dupa noua ore de interogari, a recunoscut ca victima a fost in compania lui.

Potrivit suspectului, el a cunoscut-o pe romanca prin intermediul internetului, iar dupa cateva zile s-au intalnit si au mers la un motel. Barbatul sustine ca fata dadea semne ca se sufoca, in urma unui joc erotic,  marturisind ca a luat apoi corpul tinerei si a dus-o la un alt motel unde ar fi intretinut relatii sexuale cu cadavrul ei. Apoi, a abandonat trupul neinsufletit in camp.

author avatar
Alina Costache
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger