Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Crestere ROBOR. Ministrul Finantelor: Solutia este legata in special de lichiditate

Crestere ROBOR. Ministrul Finantelor: Solutia este legata in special de lichiditate

Autor:

Dupa ce a discutat cu conducerea Bancii Nationale, pe fondul cresterii indicelui ROBOR, ministrul Misa a iesit in fata presei spunand cat se poate de convins:”cu siguranta exista solutii”.

 

ministru Crestere ROBOR. Ministrul Finantelor: Solutia este legata in special de lichiditate“Solutia este legata in special de lichiditate (…) specialistii din BNR vor decide si vor gasi solutia care trebuie adoptata pentru a tempera aceasta crestere a ROBOR”, a subliniat Ionut Misa.

Oficialul guvernamental a explicat faptul ca prezenta sa la sediul BNR a venit pe fondul unei discutii avute atat cu premierul, cat si cu seful PSD, dar si cu “board-ul Bancii Nationale, in dorinta de a gasi o solutie si a stabiliza piata” si a constat in “a discuta strict tehnic de situatia existenta astazi (…) de evolutia ROBOR-ului si de a vedea care este, pentru viitor, cea mai buna abordare de a impleti (…) politica fiscala cu politica monetara (…) pentru a crea in piata o stabilitate cat mai buna si a face ca lucrurile sa fie (…) mai stabile pentru cetateni, (…) pentru cei care au de platit rate la banci”.

sursa foto: actualmm.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!