AcasăNewsCraiova: Un barbat care a batut un barbat si ameninta trecatorii cu...

Craiova: Un barbat care a batut un barbat si ameninta trecatorii cu un cutit, impuscat de politisti!

Oamenii legii din Craiova s-au vazut nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, pentru a opri un barbat, pacient la Psihiatrie, care devenise violent si ameninta, cu un cutit, trecatorii dintr-un parc din cartierul Craiovita Noua! Mai mult, inainte de a fi imobilizat, individul ar fi batut, in plina strada, un tanar, care a ajuns de urgenta la spital.

Alarma a fost data chiar de catre rudele individului, care, potrivit reprezentantilor IPJ DOlj, citati de gds.ro, au anuntat politistii ca barbatul aparasit unitatea medicala, a venit acasa, si-a agresat tatal, iar apoi a plecat, nu inainte de a lua cu el un cutit. Dupa ce vorbele nu au fost de folos pentru a-l convinge sa se opreasca, iar apoi nici spray-ul lacrimogen folosit nu a reusit sa-l mai tempereze, politistii din cadrul unei sectii din Craiova, solicitati sa intervina pentru a-l imobiliza pe individul agresiv, care risca sa puna in pericol siguranta oamenilor, nu au avut alta solutie decat sa foloseasca armamentul din dotare.

Barbatul a fost somat sa se opreasca, insa cum nu a facut-o, a fost impuscat la nivelul picioarelor, precizeaza sursa citata. A fost chemata o ambulanta, iar craioveanul a fost dus la spital, pentur ca medicii sa-i acorde ajutor de specialitate.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger