Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Crainicul Revolutiei”, pus sub urmarire penala

„Crainicul Revolutiei”, pus sub urmarire penala

Autor:

Fostul redactor-sef adjunct al programului Actualitati din TVR, Teodor Brates, cel care chema lumea sa “apere Televiziunea” anuntand prezenta teroristilor sau faptul ca apa este otravita, a fost pus oficial sub acuzare in dosarul Revolutiei, fiind acuzat de infractiuni impotriva umanitatii, la fel ca Ion Iliescu.

 

brates 2 „Crainicul Revolutiei”, pus sub urmarire penala

Teodor Brates, acuzat de infactiuni contra umanitatii

Teodor Brates este cel care a coordonat, in perioada 22 – 24 decembrie 1989, transmisia Revolutiei din studiourile TVR, conform procurorilor, el a fost „principalul factor de diseminare a stirilor false, cu caracter diversionist, in acest fel contribuind intr-o foarte mare masura la instalarea psihozei teroriste care a afectat profund intreaga populatiei a Romaniei (militari si civili)”. Procurorii militari au dispus extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale in dosarul Revolutiei, sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii, fata de suspectul Teodor Brates, la data savarsirii faptelor adjunct al redactorului sef al Redactiei “Actualitati” din TVR, pentru fapte comise in intervalul 22 – 31 decembrie 1989, a comunicat Parchetul General. Brates a ajuns,ieri, la Parchet pentru a fi audiat in dosarul Revolutiei, insa a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. In acest dosar, Ion Iliescu a fost pus marti sub acuzare pentru infractiuni impotriva umanitatii, cu referire la fapte  comise  in intervalul 27 – 31 decembrie 1989.


2 comentarii to „Crainicul Revolutiei”, pus sub urmarire penala

  1. cobe

    Si dupa inca 30 de ani vor fi condamnati definitiv si irevocabil.

  2. Fasbun

    Domnul crainic trebuie sa spuna cine ai dadea asemenea informatii si ce organ militar le verifica? Pt ca voit sau involuntar are crime facute si crima e pacat si pedeapsa.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!