Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cozmin Gusa, zdrobit de afaceristul Elan Schwartzenberg

Cozmin Gusa, zdrobit de afaceristul Elan Schwartzenberg

Autor:

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune B1, afaceristul israelian Elan Schwartzenberg a facut dezvaluiri fulminante despre masinatiunile care au dus ca el sa piarda Realitatea TV. La incercarea lui Gusa de a scalda subiectul in ape tulburi, Elan ii serveste un dos de palma devastator.

 

cozmin gusa 4 465x390 720x491 Cozmin Gusa, zdrobit de afaceristul Elan Schwartzenberg

Putem sa facem pariu ca, acum, Gusa regreta zilele cand se juca de-a spionita cu Laura Andresan

Interviul de pe B1 aduce multe amanunte absolut inedite despre momentul Realitatea TV si felul in care acest canal a ajuns in posesia lui Cozmin Gusa si a lui Maricel Pacuraru. Ca intr-un film de spionaj, in povestirea lui Elan apar procurori, mari sefi ai serviciilor secrete, afaceristi si oameni politici. Desi pare incalcit, pentru cine isi mai aduce aminte de valurile facute in 2012 de razboiul pentru patronatul Realitatii TV multe lucruri incep sa capete sens si itele par a se deslusi cu limpezime. Poate ca lucrurile s-ar fi oprit aici, dar Cozmin Gusa a simtit nevoia sa raspunda spuselor lui Schwartzenberg. Replica afaceristului la adresa sefului Federatiei Romane de Judo spulbera fara drept de apel noile balbaieli ale analistului politic Cozmin Gusa. Argumentele folosite de afacerist sunt de o claritate zdrobitoare. De exemplu, Gusa a dezvoltat ideea ca Schwartzenberg este protejat de Dragnea si Netanyahu. Despre legenda prieteniei lui Elan cu premierul israelian s-a mai povestit si ridicolul enuntului nu il mai comentam, dar iata ce spune Schwartzenberg despre presupusa amicitie dintre el si Dragnea: „N-am fost la nici o vanatoare cu el, pentru ca nu se califica. Nu mi-a fost prieten pentru ca nu are caracter, iar Mazare din „taranus” nu-l scotea”.

Elan 717x500 Cozmin Gusa, zdrobit de afaceristul Elan Schwartzenberg

De peste mari si tari, Elan Schwartzenberg il trazneste pe Cozmin Gusa cu toate obsesiile acestuia cum ca este carotat vesnic de SRI

Elan mai aminteste si cei 7 ani de cand Realitatea nu si-a mai platit darile catre stat. Cat despre complotul impotriva televiziunii Realitatea in care Gusa acuza vesnic implicarea SIE, un leit-motiv exacerbat de acesta cu orice ocazie, Elan spune sec: „SIE – o institutie respectata international, dar fara tangente cu mine. Pacat”. In final, dupa ce il avertizeaza ca, lipsit de post TV, Vizer il va „decapa” de la sefia Federatiei Romane de Judo, omul de afaceri ii da lovitura finala: „Datorita unor repetate informatii tendentioase la adresa evreilor in general si a Statului Israel in particular, esti trecut pe o lista cu acest gen de „personalitati” in Israel, dar si in SUA. Acest fapt exclude automat orice fel de relatii privilegiate cu America sau cu orice factori decizionali de acolo deoarece cei de teapa ta nu au acces de niciun fel. Spun asta pentru ca insisti sa intoxici opinia publica cu „inaltele tale contacte in SUA”. Zero!”. Ei bine, asa s-aude cand cade ghilotina! Un singur lucru ar mai fi de zis: interviul de la B1 a fost acordat Sorinei Matei. Poate ar fi fost mai cuser pentru Elan sa aleaga alt jurnalist, nu unul asociat puternic cu serviciile secrete autohtone. Pentru veridicitate!


3 comentarii to Cozmin Gusa, zdrobit de afaceristul Elan Schwartzenberg

  1. Bunghez

    Trebuie raspuns daca e adevarat ca “consultantul” (nu analist) politic Gusa nu plateste statului darile cuvenite ale postului TV Realitatea si daca aceste neplati sunt reale dece? Acest Gusa pare un tip ciudat, de invidiat chiar. El are trimiteri libertine catre Ierusalim, Moscova, China, SUA etc, poate si catre Albania si Burkina Faso dar nu stiu eu. Hai, Cosmine, da-mi o consultatie pe tema: dece o firma din Romania REFUZA sa-si plateasca darile si nu patzeste nimic

  2. Tuduta

    Pai cum credeti ca un membru pesede care mergea cu bicicleta acum cativa ani are bani sa cumpere o televiziune? Din banii de indemnizație?

  3. Dorina

    Bine a facut… Cineva a avut curajul sa il infrunte si sa ii arate adevarata fata!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!