AcasăNewsCozmin Gusa, un fitilist mai mare decat Rares Bogdan

Cozmin Gusa, un fitilist mai mare decat Rares Bogdan

Nici profetiile ca Realitatea TV va ajunge lider de piata si ca isi va plati datoriile la stat nu i-au iesit

Domnul Cozmin Gusa este. Da, domnul Cozmin este. Deci, domnul Cozmin Gusa este. Nu stiu ce este. Cred ca nici el, cu exactitate, nu stie ce este. El spune ca este consultant politic, dar eu cred ca exagereaza. Mie mi se pare ca este genul de prooroc fara inspiratie, care da cu profetiile de gard. Cand, in toiul noptii, vede vaca vecinului in umbra lunii, e semn ca hai, nu a doua zi, dar a treia in mod sigur, Iohannis isi va reveni dupa suspendare precum Lazar cu patul in spate. Sau in brate, nu tin minte exact.  

Nici profetiile ca Realitatea TV va ajunge lider de piata si ca isi va plati datoriile la stat nu i au iesit

Scenariile inchipuite de domnul Cozmin dau cel mai bine pe Facebook. Daca toate ar fi dezvaluite la televizor, n-ar mai avea acelasi efect. Nu cred ca ar creste audienta si, apoi, s-ar auzi si el ce spune.

Absolut din intamplare

Rares Bogdan, de bine de rau, mai smulge cate un zambet de intelegere ca nu poate mai mult. Doar el poate baga fitile ca iubeste Romania de se cutremura camasa Versace pe el, in timp ce e la schi prin Austria sau cam pe unde nici Iohannis nu ar face fata. Doar el fitileste natiunea cu nedreptatile istoriei date Romaniei cu bombeul, dar numai cand e la Nisa, nu si pe Lipscani. Numai el poate plange de mila si grija neamului asta sarac din cale afara, cam prea sarac, dar numai daca are coatele sprijinite pe tablia unei mese din vreo carciuma italieneasca unde, in poze, sa i se vada glezna epilata, ceasul si batista de la piept. Sigur ca nu este o forma de snobism si nici de linguseala cand se insinueaza in preajma lui Iohannis si a unor cercuri anume, e doar un fitil prin care atrage atentia ca intamplarea este definitorie in existenta omului. In ziua aia ar fi vrut sa faca un reportaj la groapa de gunoi de la Glina, dar, din intamplare, absolut din intamplare, s-a trezit langa Iohannis la inaugurarea unui teren de golf. N-am uitat, micutule.

Dragnea, omul rusilor

Domnul Cozmin, ca uitasem de el, are insa un talent desavarsit in fitileala, nu ca asta micu’. Ii ia la gramada pe Tariceanu, Voiculescu, Dragnea si Tiriac, ii freaca bine in creuzetul mintii lui si rezulta ca Dragnea foloseste modelul moldoveanului Plahotniuc. Cum? Nu are nicio importanta, credeti-ma, important era doar sa bage fitilul cu prietenia dintre astia doi. Iar Plahotniuc este mana in mana cu presedintele Igor Dodon, rusofil sadea. Si uite asa, dupa ce-i asculti elucubratiile, ramai in cap cu un singur lucru. Ca Dragnea e omul rusilor. Si asta nu e tot, pentru ca tichia de margaritar a politicii de budoar are grija sa-ti strecoare ca electoratul nu va vota o suspendare a lui Iohannis fara baza constitutionala. Mai pe sleau, o posibila suspendare ar fi in afara Constitutiei, iar actiunea PSD-ALDE ar fi un abuz.

Un fitil de tot „pardonul”

Nu ma intreb daca electoratul pe care bate moneda Gusa a stiut, vreodata, ce a votat si de ce. Dar am mari rezerve ca toata lumea ar sti ca Iliescu nu mai e presedinte. Si nici Basescu. Am rezerve si ca Gherghina din Vascauti ar sti Constitutia din scoarta in scoarta. Si ca procentajul celor care il urmaresc pe Gusa ar fi foarte ridicat sau ca ar intelege ceva.  Omului de rand, dintr-o fraza compusa din patru propozitii, ii ramane in cap doar ultima, iar de aici ultimele cinci cuvinte. Care? Alea care spun ca Iohannis nu poate fi suspendat. E manipulare? Nu cred, nu are domnul Cosmin atata talent. E doar un fitil de tot rahatul – pardon! – din care omul simplu intelege ca omul rusilor vrea sa il dea jos pe Iohannis.

Se vede papusarul

Ce uita sa spuna proorocul Realitatii TV este ca profetiile lui s-au impotmolit gretos taman cand trebuia sa demonstreze cum va calca Iohannis Constitutia in picioare. Cum va face un spectacol ridicol spunand ca el este statul. Si ca ii este frica sa o demita pe Kovesi, din motive pe care nu ne opreste nimeni sa le intuim. Si ca se vede, tot mai limpede, cine este papusarul care ii trage sforile.

author avatar
Valentin Boeru
2.720 afisari

4 COMENTARII

  1. Ma daca Burleanu e acuzat de Dna eu sunt cel mai fericit cand sufera Clujii deci daca nu fuge in Cista Rica, Burleanu ia un 19 ani la rece ca a furat bani Uie. Apoi cand a cuvânta domnu Vantu din ocna o-m afla cum a pus ghiara Guse pe Raritatea tv care bate A3 la reting de-iasculta la ureche ?♥ probabil ca marile companii o sa investeascacin Raritatea tv.

  2. Deci cu statea Burleanu si se uita pe fotoliu la Todo ⚽ hop heroina heroian hop heroina ?…melodia a ia…

  3. Mai don Boeriu,scrie si mata mai pe shleau! Cine exact sunt papusarii lu’ klaus?,ca in fabula cu Boul si Vitelul ! sa stim si noi cine e vitelul si cine e BOUL…!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger