AcasăNewsCozmin Gusa, micul guru ratat

Cozmin Gusa, micul guru ratat

Despre patronul de la Realitatea TV se spune ca ar fi consultant politic. O fi frumos?

Asa crede el, ca e un fel de guru. Si mai crede si ca e mare. Predictiile lui sunt, insa, mai proaste decat ale lui Voropchievici cand da in bobi cu horoscoapele si cu numerologia.

Despre patronul de la Realitatea TV se spune ca ar fi consultant politic O fi frumos

Cozmin Gusa nu-si da seama ca profetiile lui sunt mai mult despre trecut. Cand il macina interesul, cred ca mai mult al altora, mai scapa si niste vorbe despre prezent. Nu prea multe. Dar cel mai bine i se potriveste sa cuvanteze despre lucruri vechi, pe care le suceste in asa fel incat sa fie si un mesaj pe acolo. Pentru cine are nevoie, ca nu se stie. Am aflat, dintr-o prezentare pe un site pe care il evit pentru banalitate si stiri vechi de trei zile, dar prezentate azi, ca Gusa a fost un element cheie atat in PSD, cat si in PNL – PDL si pentru ca, asemenea generalului Florian Coldea, este unul dintre putinii „depozitari” ai secretelor si fin cunoscator al jocurilor pentru putere. Ia uite, nu ma asteptam. Ce ne spune Cozmin? Ca generalul Coldea se temea de Ponta ca de moarte. Ca i-a zis ca il va schimba din functia lui de la SRI daca va castiga alegerile. Si uite de aia a preferat sa fie de partea lui Iohannis. Coldea sa se teama de cineva? E de acum sau de patru ani? Ce-o fi prezis, ca nu e limpede despre ce epoca vorbeste? Asta e buna pentru filmele indiene, alea in care fata pleaca de acasa ranita de sentimentele sotului, mai profunde fata de vaca, decat fata de ea. Dupa care, intr-un dublu tulup, sare direct la combinatiile de cumetrie ale lui Ponta cu Maior, din care unul iese ambasador iar Ponta nimic. Gurul asta mic nu-si da seama ca scenariile lui, interesante doar pentru coafeze, carnatarese si precupete proaste, nu se implinesc decat in masura in care au trecut niste ani de cand faptele s-au produs. Fa o predictie serioasa, Cozmine, care sa mai ridice in audienta emisiunea aia cretinoida a lui Rares Bogdan. Zi, fata aia din filmul de care-ti vorbeam, se intoarce acasa cu burta la gura? Sau nesimtitul isi mai cumpara o vaca?

author avatar
Valentin Boeru
2.328 afisari

6 COMENTARII

  1. Eu cred ca trebuie sa-si arda parintii socialisti si canele de paza din servicii apoi pe Gange in jos pe un rau galben scarbos sa arunce cenusa. Apo savia barcacsi sa uite iar cu uitarea lor sa ne facem si noi o dreapta puternica ca ce avem acum e doar o dreapta la stang?ce incurca lunea de nu intelegi nimic, macar astia se trag din Ilici parintele spiritiualal PSD astia au viziune guru e mai mult cu contorsiunea spre parti moi.

  2. @ Titu & camarazii
    Despre Gușă, putem vorbi.
    Dar Realitatea TV, doare, clanurile mafiote. D’aia, d-le Titu, folosești adjectivul cretinoid. Mai cretinoid decât A3, nu există.
    Observație: ești un analfabet, care nici la stadiul de funcțional, n-ai ajuns.

  3. Pe lângă ăsta SOV era o excelență ?
    Opinați că ălora de la Realitatea le-ar fi mai de folos un ventilator ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger