Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cozmin Gusa, mama si tata televiziunii

Cozmin Gusa, mama si tata televiziunii

Autor:

Marele consultant a schimbat macazul. A tras de el, vreau sa spun, sperand ca e ca in politica, nu merge cu astia, te duci la ceilalti. A tras de el pana a ramas cu manerul in mana, crezand ca ceea ce face se numeste televiziune.

 

gusa1 Cozmin Gusa, mama si tata televiziuniiMotivele reale pentru care Cozmin Gusa a vrut sa fie realizator la Realitatea TV nu se cunosc. Raman la fel de ascunse ca si cele care l-au facut sa creada ca intre politica unei televiziuni si o televiziune politica n-ar fi mare diferenta.

Merge cu bomboane agricole

A trantit repede o emisiune cu titlu de larg consum, cum imi explica o adoratoare din Piata 16 Februarie, al carei sot, pana sa moara, avea un atelier de facut chei si deblocat fermoare. Am intrebat-o, mai mult de dragul dialogului hazos, daca va mai putea rontai seminte la emisiunea asta. gusa2 Cozmin Gusa, mama si tata televiziuniiDa domnu’, zice ea, daca e cu dragoste si cu chestii pe care sa le inteleg si eu sau cu ras. Pai la Rares Bogdan nu te bucurai, continui eu de-al naibii? Nu, pentru ca tipa cand intra in din aia, nu-mi vine acum pe limba, in din aia in care inchizi ochii si vorbesti ce ti se pare ca auzi. Semana cu una de pe aici, de pe la noi, ca si aia da ochii peste cap cand iti ghiceste, da’ macar aia e cinstita si te tine cu sufletul la gura. Nu pot s-o condamn pe telespectatoare. Pot doar sa-i transmit lui Gusa dorinta si simpatia publicului. Acum, nici eu nu pot sa-mi dau seama daca ce vad pe ecran e numele emisiunii, Romania 2019, sau e o fila din calendar. Gusa spune ca Romania 2019 este un exercitiu de normalitate in televiziune. M-ai nenorocit, Cozmine! Si mai spune si ca este o premiera incendiara. Uite, vezi, exact de asta ma temeam. Daca muzica lautareasca si-a facut deja loc in spatiul de emisie si la Romania 2019 canta Catanga, incep sa ma prind de genialitatea lui Gusa. Normalitate in televiziune? Poate numai daca sunt invitati manelistii sa-si dea si ei cu parerea despre una, alta, ca distinsa doamna patron de butoi si intreprinzator particular cu varza murata, din Piata 16 Februarie. Ce am urmarit, insa, chiar ar fi fost incediar daca imi dadeam seama de ce vorbeau oamenii aia. Puteau sa cante Love Story si era si doamna aia fericita ca e cu dragoste si cu bomboane agricole.


3 comentarii to Cozmin Gusa, mama si tata televiziunii

  1. Fane picutu

    Tov. gusa si fostul activist care iti tine locul, Hoarda. Greau si eu cevasilea . Sa ma fac membru al partidului lu matale. Dar bre tov. gusatu , putem sa punem noi tara pa sina , dupa cum spunea alt tovaras , Baseanu , al cu fracsu puscarias ! Ca bine ia facu. Afurat de la noi , dela tigani .Ha sa ne videm cu bine .

  2. Vasile

    Cum adik nu se cunosc motovele reale pentru care Gusa a devenit realizator? Motivele reale sunt 3: K, cu G si cu B.

  3. Ramurica

    Trebuie profesionalizate serviciile.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!