AcasăNewsCozmin Gusa, mama si tata televiziunii

Cozmin Gusa, mama si tata televiziunii

Marele consultant a schimbat macazul. A tras de el, vreau sa spun, sperand ca e ca in politica, nu merge cu astia, te duci la ceilalti. A tras de el pana a ramas cu manerul in mana, crezand ca ceea ce face se numeste televiziune.

Motivele reale pentru care Cozmin Gusa a vrut sa fie realizator la Realitatea TV nu se cunosc. Raman la fel de ascunse ca si cele care l-au facut sa creada ca intre politica unei televiziuni si o televiziune politica n-ar fi mare diferenta.

Merge cu bomboane agricole

A trantit repede o emisiune cu titlu de larg consum, cum imi explica o adoratoare din Piata 16 Februarie, al carei sot, pana sa moara, avea un atelier de facut chei si deblocat fermoare. Am intrebat-o, mai mult de dragul dialogului hazos, daca va mai putea rontai seminte la emisiunea asta. Da domnu’, zice ea, daca e cu dragoste si cu chestii pe care sa le inteleg si eu sau cu ras. Pai la Rares Bogdan nu te bucurai, continui eu de-al naibii? Nu, pentru ca tipa cand intra in din aia, nu-mi vine acum pe limba, in din aia in care inchizi ochii si vorbesti ce ti se pare ca auzi. Semana cu una de pe aici, de pe la noi, ca si aia da ochii peste cap cand iti ghiceste, da’ macar aia e cinstita si te tine cu sufletul la gura. Nu pot s-o condamn pe telespectatoare. Pot doar sa-i transmit lui Gusa dorinta si simpatia publicului. Acum, nici eu nu pot sa-mi dau seama daca ce vad pe ecran e numele emisiunii, Romania 2019, sau e o fila din calendar. Gusa spune ca Romania 2019 este un exercitiu de normalitate in televiziune. M-ai nenorocit, Cozmine! Si mai spune si ca este o premiera incendiara. Uite, vezi, exact de asta ma temeam. Daca muzica lautareasca si-a facut deja loc in spatiul de emisie si la Romania 2019 canta Catanga, incep sa ma prind de genialitatea lui Gusa. Normalitate in televiziune? Poate numai daca sunt invitati manelistii sa-si dea si ei cu parerea despre una, alta, ca distinsa doamna patron de butoi si intreprinzator particular cu varza murata, din Piata 16 Februarie. Ce am urmarit, insa, chiar ar fi fost incediar daca imi dadeam seama de ce vorbeau oamenii aia. Puteau sa cante Love Story si era si doamna aia fericita ca e cu dragoste si cu bomboane agricole.

author avatar
Valentin Boeru
3.502 afisari

3 COMENTARII

  1. Tov. gusa si fostul activist care iti tine locul, Hoarda. Greau si eu cevasilea . Sa ma fac membru al partidului lu matale. Dar bre tov. gusatu , putem sa punem noi tara pa sina , dupa cum spunea alt tovaras , Baseanu , al cu fracsu puscarias ! Ca bine ia facu. Afurat de la noi , dela tigani .Ha sa ne videm cu bine .

  2. Cum adik nu se cunosc motovele reale pentru care Gusa a devenit realizator? Motivele reale sunt 3: K, cu G si cu B.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger