AcasăNewsCOSMARUL unei nunti PERFECTE: Ce au patit mireasa si alte opt fete...

COSMARUL unei nunti PERFECTE: Ce au patit mireasa si alte opt fete i-a SOCAT pe invitati!

O noapte care ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai frumoase din viata unei fete s-a transformat in cateva secunde intr-un adevarat cosmar pentru invitati.

Neriza Fojas, o tanara din California, credea ca ziua nuntii va fi una de neuitat, cu o petrece perfecta si mult fast, insa totul s-a transformat rapid intr-o drama de proportii pentru sotul ei si ceilalti invitati. Tanara si prietenele ei se indreptau spre restaurantul unde urma sa aiba loc petrecerea burlacitelor, insa limuzina in care se aflau a luat foc.

Masina se deplasa pe podul San Mateo-Hayward in momentul izbucnirii incendiului, in ea aflandu-se noua femei, intre care si mireasa, si un barbat – soferul, scrie New York Daily Mail.

Desi cel care conducea masina a oprit imediat, cinci dintre tinerele care urmau sa participe la petrecere au murit pe loc, arse de vii, intre ele aflandu-se si Neriza Fojas. Celelalte patru fete, care stateau pe bancheta din fata au reusit sa iasa din limuzina si sa scape cu viata, acum aflandu-se in grija medicilor. Singurul care a scapat nevatamat este soferul, un barbat in varsta de 46 de ani.

Neriza avea 31 de ani si era de profesie asistenta medicala si, desi era casatorita de curand, dorea sa mai faca o petrecere si in Filipine, tara ei natala. Deocamdata nu se stie de la ce a pornit incendiul. Limuzina era un model Lincoln din anul 1999.

Foto: nydailynews.com

author avatar
Alina Costache
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger