AcasăNewsCornel Poterasu, numit din nou in functia de director al Aeroportului Otopeni

Cornel Poterasu, numit din nou in functia de director al Aeroportului Otopeni

(foto: PNL4.ro)

Directorul Aeroportului ”Henri Coanda”, Cristinel Smadu, a fost destituit de catre ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, in locul acestuia fiind renumit in functie Cornel Poterasu, fostul director al Aeroportului.

(foto: PNL4.ro)

Poterasu, membru al PNL, a fost destituit in data de 31 august, in urma scandalului legat de uciderea unei studente japoneze. “Am facut schimbarea la Aeroportul Otopeni chiar in prima zi cand m-am dus la minister. Totul s-a facut cu acordul partilor”, a declarat Fenechiu, citat de realitatea.ro.

Ministrul Transporturilor sustine ca nu il gaseste vinovat pe Cornel Poterasu pentru incidentul din urma cu patru luni: “Poterasu nu a fost implicat in acel incident. Paza o asigura MAI. Pana la proba contrarie, am incredere in Poterasu”.

Totodata, Fenechiu a adaugat ca are in plan sa introduca management privat la Aeroportul Otopeni, si ca va organiza “cat mai repede” un concurs in acest sens.

Directorul general al companiei Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost destituit, in 31 august, de catre ministrul Transporturilor, in urma scandalului privind siguranta celor care tranziteaza aeroportul Otopeni, izbucnit dupa asasinarea unei studente japoneze.

author avatar
Alina Costache
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger