AcasăNewsCorlatean: Bucurestiul s-ar putea infrati cu Bagdadul

Corlatean: Bucurestiul s-ar putea infrati cu Bagdadul

Un electrician a decedat, electrocutat, la Camera Deputatilor

Bucurestiul s-ar putea infrati cu Bagdadul, a anuntat la RFI presedintele Comisiei de Politica Externa din Senatul Romaniei, Titus Corlatean, intors recent dintr-o vizita in Irak.

„Am avut o discutie cu guvernatorul Bagdadului. Este vorba nu doar de Capitala, ci de regiunea Bagdad, in ansamblul sau. Am ajuns la un acord de principiu, bineinteles, altul este factorul competent in Romania, la Bucuresti, primarul general, Primaria Generala, pentru o infratire intre Bucuresti si Bagdad, inclusiv cu o componenta economica importanta. Necesitatile de investitii in Bagdad sunt uriase si exista foarte multa deschidere fata de o prezenta romaneasca”, spune presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat.

Corlatean spune ca „infratirea inseamna in primul rand semnarea unui acord in acest sens de catre primarii generali ai celor doua capitale, inseamna un forum economic, o prezenta economica romaneasca la Bagdad, pentru a identifica domeniile concrete, pentru a se semna contracte. Exista bani disponibili, nu putini, in Irak si in Bagdad. Romanii trebuie sa se miste in acea directie”.

163 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar fii nemai pomenit de mult visez sa vizitez orasul celor 1001 de nopti..Pana atunci cum se poate vizita Bagdadul…ce a mai ramas din el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger