AcasăNewsCorina Dragotescu, menajera Elenei Udrea

Corina Dragotescu, menajera Elenei Udrea

America i-a luat mintile?

Scriam, nu de mult, ca groparul presei de calitate, Ion Cristoiu a prins drag de Elena Udrea, pardon, de doamna Elena Udrea, cum ii zice maestrul, si-o tot pupa, doar-doar o mai salva ceva din imaginea distrusa „manu propria” de blonda. E, acum treaba s-a extins.

Albă ca Zăpada, zisă şi Elena Udrea

Mai bine zis, ordinul de zi pe unitate a ajuns si la alti jurnalisti, evident, cu aceeasi indicatie. Cristoiu ii sterge pacatele, cu batistuta, la B 1, in EvZ si pe unde mai are slugi care-l venereaza.

America i-a luat mintile?

Acum, Romania TV preia din zbor „spalatoria” si Corina Dragotescu ii arde un „laudatio” in direct, de nici nu-ti vine sa crezi ca se mai poate asa ceva, la TV, in anul de gratie 2016. Dar, i-am subestimat pe autorii ordinului. Care, intotdeauna, se executa, nu se discuta.

Limbi, varianta „stars and stripes”

Corina Dragotescu este un jurnalist. In aceeasi masura, dansa este rezident USA, ca e mai bine sa fii patriot, analist si ziarist de la distanta. Si mai poti sa faci si disidenta, daca se reitereaza sistemul bazat pe Securitate. Traiul in valatucii pufosi ai Visului american nu te absolva insa de indatoririle curente sau remanente. In cazul de fata, e tot una. Venita sa faca o noapte alba in vremea alegerilor prezidentiale americane, si drapata, sinistru, in „stars and stripes”, dansa a uitat sa se mai returneze la noua sa baza. Iar, duminica seara, a reusit ce numai Rares Bogdan poate la orice ora, legat la ochi si trezit din somn. Adica, un exercitiu de pupat in dos exemplar.

Cu supramasura, sa priceapa tot bivolu’

Dosul ii apartine Elenei Udrea si n-au vazut bucisoarele doamnei atata manifestatie de sarg de cand n-a mai fost Chioru’ prezident. Elena trebuia transformata dintr-un personaj tot mai anchetat, in vecina cea draguta de la celalalt etaj. O doamna ca toate doamnele, cu sperante si visuri, cu zbateri si trairi comune. Spre exemplu, de ce se aricesc unii cand aud ca blonda uzeaza abuziv de vreo 50 de perechi de pantofi? Orice dama vrea pantofi buni, frumosi si cati mai multi. La fel, si cu gentile Dior, Vuitton sau Hermes. Daca poate, de ce sa nu poarte? Intelegeti ideea? Elena este ca oricare alta cucoana, dar un pic mai stilata. Ceea ce nu e un pacat. Nici traiul in lux nu e. Si anchetele de pe capul ei sunt, intr-un final, ceva banal, de trecut cu vederea. Ce-a fost a fost, viitorul conteaza. Si uite asa, a tot resapat-o Dragoteasca pe Udrea, a curatat-o mai ceva ca o menajera sarguincioasa, incat, la incheiere, pe blonda o asteptau la iesire sapte pitici, un mar si un vanator. Toti credeau ca Alba ca Zapada a renascut sub limba vrajita a Corinei Dragotescu. Execrabila dovada de jurnalism ghebos.

P.S. Pacat ca emisunile de seara-noapte ale televiziunilor de stiri nu se reiau in zori, inainte de a pleca romanul la munca. Asa s-ar lamuri multi mult mai repede cine invarte zarurile in politica, dar si in ziaristica de propaganda.

author avatar
Andrei Coman
3.921 afisari

9 COMENTARII

  1. Oamenii deja castiga cu Proiect B! Hollywood are nevoie de o poveste spectaculoasa!Un film original si bani online pentru tine!Hollywood: splendoare si vis!Proiect B: ceva de exceptie!Noi te ajutam sa castigi!
    Avem un proiect ambitios!Suntem o forta de neoprit!Solicita acum detalii la adresa email:anatamas17@yahoo.com

  2. „patriot, analist si ziarist”
    Ce poate sa inteleaga acest golan de presa, scos, parca, din cele mai mizerabile haznale ale periferiei, din cuvintele acestea. Injura ca un derbedeu, se ia de „bucile” femeilor, jigneste ca un porc ce se afla si mai apoi se vrea mandrau gazetar. Nu imi place niciunul din personajele pe care le invoca dar ma apuca greata cand citesc porcariile pe care le scrie. Cel putin Cristoiu si Dragotescu au cuvantul slefuit, stiu sa arate ca au fost pe la scoala si au cei 7 ani de acasa pe cand acest Andrei Coman imi aminteste, grotesc, de derbedeii mahalelor care trec pe langa femei si isi infig mainile murdare in fundul lbietelor doamne. Apoi se bucura, se umfla in pene si se cred mari jmecheri. Ca sunt doar scursuri, nu inteleg.
    Acest ins, Andrei Coman, crede ca ce face el e presa de calitate. Atat intelege mintea lui bleaga. Du-te la mamicuta, acasa, roag-o sa te invete ce nu a reusit in primii tai 7 ani de viata, si abia apoi incearca sa iesi printre oameni. Si cand te intorci, intreaba-l pe Plesu cum de a reusit sa se asocieze cu astfel de mizerii.

    • Domnule Bordeci, v-am mai spus si cand ati comentat ofuscat la un alt articol, semnat de dl. Valentin Boeru, ceva tot cu Udrea parcă. Reclamati ziarul la Sectia de Propaganda a CC al PCR. Si la Securitate, ca sa-i ancheteze pe toti dusmanii de clasa care scriu urat despre ce are mai drag poporul roman: bucile Elenei Basescu, sasaitul lui Cristoiu si ochiul stramb al lui Basescu.

      • Domnule Grama, cum v-ar placea sa strige vecinul dupa sotia, ori dupa fica d-tra – curva, parasuta, misca-ti, fa, bucile incoa, sau aveti preferinte mai adanci? Nu doresc sa va jignesc, va dau cuvantul meu, dar despre asta e vorba, despre proasta crestere a unor ziaristi, de mizeria fara seaman din sufletul, dar mai ales din educatia lor. In rest, d-na Udrea, si ce femei o mai gasi tovarasu ziarist, poate fi criticata.

  3. Cum ar fi, d-ule Coman, ca d-ul Cristoiu, sau chiar d-na Dragotescu, sa ne povesteasca despre bucile mamei d-tra, sau ale sotiei, sau ale ficei, si apoi sa insinueze tot felul de porcarii? Nu-i asa ca a-ti socoti ca domniile lor fac presa de inalta calitate? Sunt comvinsa ca da, dar cum acestia nu or sa o faca, va spun eu ce e de spus: National s-a transformat, datorita unor oameni ca d-tra, intro hazna care pute ingrozitor.

    • Doamna, ziaristul a sanctionat un act de anilingus moral si aproape politic. E din categoria celor care ii plac si Elenei Udrea, nu va faceti probleme ca ar durea-o.

  4. Chiar ti se pare, dom Coman, ca Dragoteasca a indeplinit functia de menajera a Elenei Udrea spunand live niste adevaruri despre ea? Adevaruri care se pare ca nu-ti convin fiindca te situezi dincolo de baricada, in gasca ailalta, a celor cu suflete otravite! Voi astia care o tot muscati de fund, n-aveti neveste, surori, mame, verisoare, iubite? Si daca aveti, le considerati niste carpe, care trebuie sa se poarte ca pe timpul lui Ceasca, sa nu-si arate feminitatea, sa se abrutizeze? Pacat, nene, mare pacat!!!

  5. Exact cum am mai spus de multe ori-la NATIONAL este un singur jurnalist-Razvan Ioan Boanchis si restul sunt purtatori de condei neautorizati,constituindu-se in divizia de presa a Antenei 3.Sa vorbiti dvs de pupincurism…vorbiti de funie in casa spanzuratului.Bravo!

  6. Autorul este frustrat, calm, nu căşunaţi pe el. Milă. Nu are subiecte , se uită la tv si scoate câte o ştire de cancan.
    Asta nu este presă!
    Acesta nu este jurnalist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger