AcasăNewsCorina Cretu s-a decis: candideaza la europarlamentare din partea Pro Romania

Corina Cretu s-a decis: candideaza la europarlamentare din partea Pro Romania

Actualul comisar european pentru Dezvoltare Regionala si-a anuntat oficial intentia de a candida la alegerile din mai, pentru Parlamentul European, insa nu din partea PSD, ci a Pro Romania, partidul condus de catre Victor Ponta.

Corina Cretu a ales sa faca acest anunt joi, la un eveniment desfasurat la Cluj-Napoca. „Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania care are un proiect ambitios de dezvoltare a Romaniei, cu oameni comepetenti si profesionisti. Am fost si raman o social- democrata europeana convinsa si cred singura sansa de dezvoltare a Romaniei este in interiorul unei UE puternice si echitabile, unde ne trebuie aliati si prieteni”, a mentionat Cretu, citata pe pagina de Facebook a Pro Romania.

Actualul comisar european a vrut sa se stie si faptul ca hotararea sa de a merge la europarlamentarele din acest an pe listele Pro Romania – pas considerat de multi drept o lovitura pentru formatiunea condusa de Dragnea – vine tocmai ca urmare a dorintei de delimitare de actuala conducere a PSD. „Cred ca lumea cunoaste ce am facut, tot ce am facut a fost pentru Romania si romani si imi doresc sa fac acest lucru si in continuare. Ii respect, in continuare, pe membrii PSD, dar ii rog sa inteleaga ca aceasta decizie a mea este o delimitare clara de actuala conducere a acestui partid care in ultimii ani a minimizat munca si eforturile noastre, a celor care am incercat sa ajutam Romania, culmnand cu atacuri si jigniri personale la adresa mea si a colegilor din CE”, a mai sustinut Cretu.

sursa foto: facebook/Pro Romania

204 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă punem ca au 20 la suta cât dădea domnu Rareș ca numai la domnu Rareș ma uit de compasiune sa nu sufere decât blând atunci pezdele eul sa nu mai prindă pragul la parlament?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger