Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Copil de 2 ani cazut intr-o fantana, salvat de pompieri

Copil de 2 ani cazut intr-o fantana, salvat de pompieri

Autor:

Salvatorii doljeni au avut in fata o misiune cu implicare emotionala majora, avand in vedere ca era vorba despre un copilas de doar doi ani, care trebuia scos cat mai repede din fantana in care cazuse, in curtea casei.

 

salvat 720x405 Copil de 2 ani cazut intr o fantana, salvat de pompieriInterventia de duminica dimineata, una in mod cert contra cronometru, a fost cu atat mai dificila cu cat gura putului respectiv era de doar 40 de centimetri. Foarte ingusta, asadar. Chiar si asa, unul dintre pompierii aflati in echipa ISU Dolj care intervenise la cazul din Cosoveni a reusit imposibilul. S-a strecurat in fantana si a reusit sa il aduca pe cel mic la suprafata. Baietelul a fost scos si viata si preluat rapid de cadrele medicale de la ambulanta si dus la spital, pentru investigatii suplimentare.

salvat2 720x405 Copil de 2 ani cazut intr o fantana, salvat de pompieriRamane ca responsabilii sa stabileasca si in ce conditii s-a produs accidentul si cum anume a cazut copilasul de 2 ani in fantana.

sursa foto: Facebook/IGSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!