AcasăNewsCopil de 10 ani ranit pe o partie de schi din Semenic

Copil de 10 ani ranit pe o partie de schi din Semenic

(foto: realitatea)

Un copil de zece ani a fost accidentat, marti dupa-amiaza, pe o partie de schi din Semenic, dupa ce un cablu de la instalatia de teleschi l-a lovit in fata.

(foto: realitatea)

Micutul a fost lovit de un cablu de la instalatia de teleschi, care a cazut de pe role, victima fiind preluata imediata de o ambulanta si transportata la spitalul Judetean din Resita. Din cauza loviturii copilul intrase in stare de inconstienta, insa si-a revenit la scurt timp.

Paramedicii au ajuns la scurt timp la locul accidentului si i-au acordat primele ingrijiri medicale copilului care a suferit o factura la maxilar. Echipajul medical l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Judetean din Resita,dar medicii au decis ca nu se impune transferul baiatului la Timisoara.

„Copilul se afla acum la spitalul Judetean din Resita si are un traumatim maxilo-facial. In termeni populari, asta inseamna ca are cativa dinti din fata sparti si o vanataie in zona gurii. Initial, am crezut ca va fi nevoie de interventia elicopterului pentru a-l transporta pe copil la spitalul Judetean din Timisoara, insa dupa ce a fost consultat de medicii din Resita s-a decis ca nu este cazul sa fie transportat la un alt spital. Cel mai probabil, pe viitor, va avea nevoie de o interventie la Clinica de Maxilo-Faciale din Timisoara, insa nu este o urgenta”, a declarat Valentin Balaban, seful Serviciului Salvamont din Caras-Severin.

author avatar
Alina Costache
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger