AcasăNewsCopiii “gunoaie”!

Copiii “gunoaie”!

O invatatoare dintr-o scoala din Brasov insulta copiii, numindu-i “gunoaie” si “tampiti”, dupa cum arata o inregistrare facuta de mama unei eleve. Inspectoratul Judetean a deschis, ieri, o ancheta.

„Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc!(…)Te mananc, nu alta. Nu ti-e rusine, tampitule ce esti!”(…)Ia vino, ma, incoa’, la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrasat, tragi un fund dupa tine! (…)Uita-te, dracului, aici! Unde dracului te uiti? (…) Pentru mine esti gunoi in clasa asta! (…) De ce pleci, ma, la 11? Taci, maaa!(…)Vezi ca iti trag una de nu te vezi!”, se aude vocea din inregistrare.

Inspectorul scolar general, Ariana Bucur, a aflat despre acest caz, petrecut  la Scoala gimnaziala nr.4, de la ziaristi, nu de la parintii copiilor: „ Sunt mahnita si pentru ca am fost sesizati de reprezentantii mass-media si nu de catre parintii elevilor(…)A  fost trimis un inspector pentru invatamantul primar pentru a verifica cele sesizate cu privire la doamna invatatoare. Daca lucrurile se dovedesc a fi adevarate, pentru ca doamna invatatoare beneficiaza de prezumptia de nevinovatie, comisia de disciplina va propune o sanctiune“.

author avatar
Bogdan Borcea
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger