AcasăNewsCoordonator al campaniei online a actualului presedinte, mort intr-un accident

Coordonator al campaniei online a actualului presedinte, mort intr-un accident

Tanarul cunoscut drept unul dintre coordonatorii campaniei din mediul online a actualului sef al statului -in cazul campaniei destinate prezidentialelor din 2014 -a pierit intr-un accident rutier.

UPDATE. Presedintele a reactionat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau de pe o retea de socializare, la anuntul plecarii dintre cei vii a lui Dan Ioan Niculescu. „Am aflat ca a murit, intr-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidentiala. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare si un creator energic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis Iohannis, pe Facebook.

–-

Dan Niculescu avea 38 de ani si seara trecuta se afla la volanul unei masini cu care rula pe DN 2, in zona Moldovei, potrivit radioiasi.ro. Din cate se pare, autoturismul pe care il conducea a derapat, intr-o curba, ajungand pe sensul opus de mers, unde s-a lovit de o autoutilitara. In urma impactului violent, tanarul a suferit leziuni incompatibile cu viata.

Despre Niculescu se stie ca, desi terminase Dreptul, a ales sa lucreze in publicitate. Mai mult, in anii 2000 si-a deschis o agentie de profil, in Iasi. De numele sau, dar si al altor persoane, se leaga succesul campaniei in mediul online a actualului presedinte Iohannis, la alegerile din noiembrie 2014.

Sursa foto: romaniatv.net

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger