Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Convingerea premierului Dancila, dupa rezolutia PE privind Romania: “aceasta atitudine va fi sanctionata”

Convingerea premierului Dancila, dupa rezolutia PE privind Romania: “aceasta atitudine va fi sanctionata”

Autor:

Reactionand pe marginea rezolutiei adoptate marti in Parlamentul European, cea privind statul de drept din Romania, Viorica Dancila a adus in discutie amendamentele privind protocoalele. 

 

dancila 6 350x189 Convingerea premierului Dancila, dupa rezolutia PE privind Romania: aceasta atitudine va fi sanctionata“Consider rezolutia Parlamentului European expresia unor interese electorale ale grupurilor politice europene, in conditiile in care sunt multe puncte, votul nu a fost despre Romania sau despre dreptate. Ma refer aici la respingerea amendamentelor de condamnare explicita a protocoalelor intre serviciile secrete si institutiile sistemului judiciar, in conditiile in care astfel de practici sunt de neacceptat in alte stat membru al Uniunii Europene”, a subliniat Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Totodata, premierul a criticat atitudinea unor europarlamentari romani care au votat rezolutia. “Este greu de inteles punerea la zid a Jandarmeriei Romane, pentru modul de interventie identic cu cel al fortelor de ordine din celelalte state membre. Insa cel mai greu de explicat este votul unor europarlamentari romani impotriva Romaniei, si sunt convinsa ca aceasta atitudine va fi sanctionata de catre romani”, a mai declarat Dancila.


2 comentarii to Convingerea premierului Dancila, dupa rezolutia PE privind Romania: “aceasta atitudine va fi sanctionata”

  1. Ion

    Asa este dna prim ministru!
    Pacat ca avem asemenea neromani!

  2. Nelutu

    Gresit, voi veti fi sanctionati de catre romani pentru legile justitiei si toate aberatiile care le-ati votat in parlament. Acum ne zboara afara din UE din cauza voastra. PSD nu mai ia nici 4 % la urmatorele alegeri cat liderul suprem. Nici macar nu mai intrati in parlament!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!