Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Controlul la DNA s-a lasat cu sesizarea CSM

Controlul la DNA s-a lasat cu sesizarea CSM

Autor:

CSM-ul a fost sesizat atat de catre un inspector la IJ, cat si dinspre DNA. Ambele situatii au legatura cu verificarile incheiate luna trecuta, la Directia Nationala Anticoruptie.

 

csm Controlul la DNA s a lasat cu sesizarea CSMIn prima faza, la urechile opiniei publice a ajuns – in cursul zilei de luni – informatia ca i-a fost adresata CSM-ului o nota cu privire la controlul pe care Inspectia Judiciara l-a facut la DNA, in perioada iulie-august a acestui an.
Ulterior, s-a aflat faptul ca semnatara acesteia este inspectorul Elena Radescu, nimeni alta decat sefa echipei de control de la IJ – echipa din care faceau parte alte 5 doamne inspector – si fost procuror DNA.

A urmat aflarea unui punct de vedere dinspre Inspectia Judiciara, de unde s-a transmis ca semnatara notei in cauza nu a instiintat conducerea IJ despre “eventuale nereguli in derularea controlului”, dar si ca mai-marii Inspectiei au aflat din presa continutul notei in cauza. Ulterior, dinspre CSM s-a aflat ca si DNA-ul a trimis un memoriu CSM-ului, pe marginea acestui control.

Din informatiile aparute in presa rezulta faptul ca inspectorul mentionat a remis CSM-ului o nota in care invoca, printre altele, “imixiunea conducerii Inspectiei Judiciare, in efectuarea controlului managerial la Directia Nationala Anticoruptie, prin dispozitii date in afara cadrului legal”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!