Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Control judiciar pe cautiune in cazul Adinei Buzatu

Control judiciar pe cautiune in cazul Adinei Buzatu

Autor:

Stilista a ajuns sub control judiciar, masura fiind impusa in cazul sau pentru urmatoarele doua luni, iar cautiunea de 300.000 de lei.

 

ADINA BUZATU FANE 10 1 Control judiciar pe cautiune in cazul Adinei BuzatuAsadar, seara trecuta, la finele mai multor ore de audieri la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, procurorii au decis plasarea Adinei Buzatu sub controlul judiciar pe cautiune, conform observatorulph.ro, suma stabilita fiind in cuantumul unei treimi din cea a prejudiciului stabilit in cauza de fata. O masura similatra a fost luata in cazul altor 10 persoane, suspectate in acelasi dosar.

In dreptul numelui stilistei figureaza suspiciunile de evaziune si spalare de bani. In cazul de fata s-au facut, deunazi, nu mai putin de 27 de audieri, dar si peste 30 de perchezitii, atat in Capitala, cat si in cateva judete, printre ele Prahova.


1 Comentariu la Control judiciar pe cautiune in cazul Adinei Buzatu

  1. Costel

    Vă propun un business avantajos. Este vorba de o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri.
    In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ”info” la: d.costel50@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!