Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Control judiciar pentru cumnatul lui Ghita si celalalt afacerist cercetat in dosar

Control judiciar pentru cumnatul lui Ghita si celalalt afacerist cercetat in dosar

Autor:

 

 

Judecatorii nu au fost de acord cu propunerea procurorilor, formulate in privinta cumnatului lui Sebastian Ghita si a afaceristului Padiu.

dna Control judiciar pentru cumnatul lui Ghita si celalalt afacerist cercetat in dosarDupa ce au fost prezentati, deunazi, la instanta, cu propunere de arestare preventiva, atat cumnatul fostului deputat, cat si un afacerist apropiat acestuia din urma au aflat, in urma cu doar cateva ore, ca Tribunalul Prahova a respins cererile procurorilor.

Magistratii au dispus, in schimb, plasarea lui Cristian Anastasescu, administrator al Asesoft International, si a lui Bogdan Padiu, director al Grupului Teamnet, sub control judiciar, pentru 60 de zile, adica pana pe 28 aprilie, inclusiv.

Deciziile Tribunalului Prahova nu sunt, insa, definitive, drept urmare pot fi atacate atat de catre cei doi acuzati, cat si de catre procurori.

Atat Padiu, cat si Anastasescu sunt acuzati de complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ambele in forma continuata si constituire a unui grup infractional organizat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!