AcasăNewsControl intern la DIICOT. Sunt analizate ultimele decizii ale sefilor!

Control intern la DIICOT. Sunt analizate ultimele decizii ale sefilor!

sursa foto: digi24.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a decis realizarea unui control amanuntit asupra Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

sursa foto: digi24.ro

Sunt analizate ultimele decizii luate de sefii DIICOT, dar specialistii vor sa se afle si de ce treneaza cercetarile efectuate in mai multe dosare importante.

In plus, au fost luate la puricat dosarele „grele”, respectiv cele in care sunt implicate personaje importante precum Adriean Videanu, Ovidiu Tender si Varujan Vosganian.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au solicitat realizarea unui control la DIICOT si dupa ce au aparut informatii conform carora s-au facut interventii la nivelul conducerii DIICOT de catre persoane care au fost anchetate sau sunt in curs de anchetare.

Printre cei vizati ii amintim pe Ovidiu Tender, care a cerut sprijin din partea celor de la DIICOT pentru a-si face o aparate cat mai usoara in dosarul pe care il avea, si pe Ioan Niculae, cel mai bogat roman. Primul, acuzat ca a falimentat RAFO Onesti, a fost condamnat, deja, la 11 ani si patru luni de inchisoare. Al doilea, acuzat ca a subminat economia Romaniei, risca pana la 25 de ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger