Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Controale, sanctiuni si produse retrase, in Hala Obor

Controale, sanctiuni si produse retrase, in Hala Obor

Autor:

Pe langa bucurestenii veniti sa-si cumpere alimente pentru mesele din zilele urmatoare, mai ales ca s-au gandit ca se apropie sarbatoarea Rusaliilor, la Hala Obor au ajuns, vineri, si inspectori ai Directiei Sanitar Veterinare Bucuresti. Acestia din urma nu au venit la cumparaturi, ci in control.

 

carne Controale, sanctiuni si produse retrase, in Hala OborVerificarile la Halele Centrale Obor au fost reluate, din cate au anuntat reprezentantii DSVSA, “in scopul prevenirii aparitiei toxiinfectiilor alimentare”. Atentia inspectorilor s-a indreptat catre felul in care sunt respectate conditiile de igiena in unitatile in care se vand produse alimentare, inclusiv cele provenite de la animale.

In urma celor 16 controale de vineri dimineata, oficialii Directiei au dat 13 amenzi, in cuantum de 32.200 de lei, si doua avertismente. Si, din cate s-a mai transmis intr-un comunicat de presa al DSVSA, inspectorii au decis, “urmare controlului documentar si expertizarii sanitare veterinare a produselor veterinare, a fost retrasa/confiscata de la comercializare cantitatea de 788, 19 kg produse de origine animala (SNCU) si dirijata spre neutralizare”.

Nu in iltimul rand, e de mentionat faptul ca sapte operatori economici s-au ales cu activitatea suspendata temporar, “pentru deficientele constatate” in cadrul recentelor verificari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!