AcasăNewsControale neanuntate. ISU verifica statiile de metrou

Controale neanuntate. ISU verifica statiile de metrou

Pe fondul aglomeratiei aparute in cateva randuri, in ultima perioada, dar si a problemelor aparute la o garnitura care circula intre Piata Muncii si Iancului, dar a ramas blocata in tunel, din motive tehnice, aflam ca se fac controale in subteran.

Mai exact, ca specialistii in situatii de urgenta au iesit pe teren, de la primele ore ale zilei de luni. Si ca s-au oprit la metroul bucurestean, fiind prezenti in statiile de metrou.

Una nu a scapat de aceste controale inopinate si recunoasteri, menite sa anticipeze orice posibila situatie de risc, de catre reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov specializati in actiuni de prevenire a incendiilor. A fost, asadar, o adevarata mobilizare in subteran, avand in vedere faptul ca, din cate s-a aflat din directia ISU, a fost vorba despre controale desfasurate simultan.

Pe langa faptul ca au verificat daca sunt respectate normele de aparare contra incendiilor, daca exista mijloace corespunzatoare si suficiente de lichidare a incendiilor, dar si cum anume se face accesul calatorilor in zonele de evacuare, daca exista personal destinat actiunilor de dirijare a pasagerilor catre aceste directii de evacuare, reprezentantii ISU au vvrut sa vada cu ochii lor si daca s-au remediat problemele constatate cu ocazia verificarilor precedente.

Dupa cum multi isi amintesc, acest control de luni, de la metrou, vine pe fondul simularii interventiilor in caz de cutremur puternic, desfasurate la inceputul saptamanii trecute.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari

1 COMENTARIU

  1. Te hotarasti si castigi! Senzational! Bani cu film la Hollywood! Aici ai o sansa unica! Lucrezi la calculator! Proiect B: 100% convenabil! Te-ai saturat de datorii? Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Un subiect de film care iti aduce bani! Proiect B: uimitor!Solicita acum detalii la adresa de email : g_cami_ro@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger