Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Controale la stranduri si piscine. Fiscul a dat amenzi de aproape 758.000 de lei

Controale la stranduri si piscine. Fiscul a dat amenzi de aproape 758.000 de lei

Autor:

In week-end-ul recent incheiat, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala, din cadrul ANAF-ului, au fost pe teren, a se citi in controale la spatii destinate distractiei in plin sezon estival. 

 

anaf 500x500 Controale la stranduri si piscine. Fiscul a dat amenzi de aproape 758.000 de leiIar actiunile de verificare a societatilor care administreaza sau gestioneaza “bazine de inot, piscine, stranduri sau spatii similare destinate activitatilor de divertisment, petrecere a timpului liber, agrement etc., cu precadere a celor care inregistreaza o intensificare a activitatii in sezonul estival  (in aer liber)” au scos la iveala anumite nereguli, pentru care au fost emise sanctiuni.

In primul rand, inspectorii au vrut sa verifice cum stau firmele respective cu dotarea cu aparate de marcat electronice fiscale. Din cate au mentionat reprezentantii Fiscului, intr-un comunicat,  au fost verificati 142 de contribuabili, iar amenzile si confiscarile au totalizat 757.983 lei, totodata luandu-se decizia suspendarii activitatii a doi contribuabili.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!