AcasăNewsControale la magazinele de vise din Bucuresti

Controale la magazinele de vise din Bucuresti

Magazinele de vise din Capitala au fost controlate din nou de echipe mixte formate din politisti antidrog, de la investigarea fraudelor, politisti locali, inspectori de sanatate si de la garda financiara, acestia reusind sa descopere si sa confiste 46 de grame si 128 de plicuri de droguri.

Valoarea substantelor interzise confiscate de echipele mixte in timpul controlului facut in noaptea de vineri spre sambata se ridica la 6.400 de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). In urma controlului a fost data si o amenda de 10.000 de lei, unul dintre magazine a fost inchis si pentru doua persoane au fost intocmite dosare penale.

Controlul a fost facut de „politisti ai Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Bucuresti, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din DGPMB, lucratori ai Politiei Locale Sector 2 si specialisti de la Garda Financiara – Sectia Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti” si a vizat patru magazine de etnobotanice din Sectoarele 2 si 4 din Bucuresti.

Actiunea a avut loc „in baza Ordinului Comun al MAI, MFP, MADR, ANSVSA, ANSV si ANPC pentru constituirea echipelor mixte ce vor efectua controale„. Toate substantele gasite si confiscat vor fi trimise Laboratorului Central de Analiza si Profil al Drogurilor din cadrul IGPR, pentru expertizare.

author avatar
Simona Sofian
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger