AcasăNewsContre Turcan-Dragnea. Acuzatii despre... pastile

Contre Turcan-Dragnea. Acuzatii despre… pastile

Au mai fost situatii in care de la tribuna salii Parlamentului s-au auzit vrute si nevrute.  De aceasta data, insa, s-a ajuns la acuzatii cu pastile.

Totul a pornit de la o remarca formulata de Raluac Turcan, la adresa celor din Coalitia de guvernare, in momentul in care se discuta solicitarea privind infiintarea unei Comisii de ancheta privind votul de la motiunea  care a dat jos Guvernul Grindeanu. „Oamenii trebuie sa stie ca desi aveati voturi suficiente, reflexul de a fura v-a impins sa bagati in urne niste pastile de Nurofen. Toata tara stie ca aceasta guvernare functioneaza pe pastile, din moment ce v-ati dat jos doua guverne. Insa, totusi, sa ajungeti sa bagati pastile ca sa va iasa mai multe voturi la numaratoare este greu de acceptat!”, a sustinut, pe un ton categoric, Raluca Turcan, sefa deputatilor PNL.

Replica nu s-a lasat asteptata. Si a venit chiar dinspre liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Camerei a asteptat ca liberala sa termine de enuntat teoria, inainte de a-i atrage atentia ca la votul in cauza chiar n-au fost gasite pastile in urne. „Doamna Turcan, doar pentru curiozitate, interventia asta ce a insemnat? Explicarea votului, procedura, farmacie? Doar pentru cunostinta dvs. (…) la votul respectiv n-a fost nicio pastila de Nurofen. Eu nu v-am intrerupt, doamna, va rog frumos! Vreau sa va spun ca nu au fost pastile in urna. Poate le-ati avut in buzunare!”, a reactionat Dragnea, pe alocuri cu un glas apasat, de la prezidiul salii Parlamentului.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se zvoneste ca Turcanca urmeaza sa-si ia doctoratul,ca urmare a specializarilor facute tot acolo,la Moscova.Indicat ar fi sa-l ia cu dansa si pe Dragnea,ca sa invete capitalismul de dreapta de acolo si poate raman amandoi acolo,haraso?!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger