AcasăNewsContinuVerificarile in cazul mortii lui Gyuri Pascu, in plina desfasurare in ziua...

ContinuVerificarile in cazul mortii lui Gyuri Pascu, in plina desfasurare in ziua inmormantarii artistuluia verificarile in cazul mortii lui Gyuri Pascu

UPDATE – In timp ce responsabilii continua sa faca verificari pentru a se afla raspunsuri la intrebarile provocate de interventiile medicilor de la Ambulanta, din noaptea in care a pierit artistul, Ioan Gyuri Pascu a fost inmormantat, la Sibiu.

Fiica, Iarina, fosta sotie, rude, cunoscuti si colegi de breasla l-au condus cu mare durere pe ultimul drum, Ioan Gyuri Pascu fiind inmormantat vineri dupa-amiaza, in cimitirul din localitatea natala, Agnita, unde isi dorm somnul de veci parintii, dar si sora fostului actor din grupul Divertis.

Verificarile menite sa scoata la lumina conditiile in care s-a intervenit in ajutorul actorului, in noaptea in care si-a gasit sfarsitul, sunt in plina desfasurare.

De aceasta data, din cate anunta televiziunile de stiri, politistii au venit pentru a ridica o serie de inscrisuri de la SMURD, serviciul de urgenta ai carui medici au desfasurat manevrele de resuscitare, in cazul lui Gyuri Pascu, la cea de-a doua interventie la locuinta acestuia.

Aceasta etapa – parte a cercetarilor care se fac in dosarul de moarte suspecta deschis de oamenii legii, dupa decesul lui Gyuri Pascu -are loc la doar o zi de cand sefa Ambulantei Bucuresti a anuntat primele concluzii in cazul cercetarilor interne desfasurate de Comisia de Disciplina, printre care si acelea ca doctorita de pe prima salvare ce a raspuns la caz nu luase cu ea aparatul de EKG si nici nu a considera ca s-ar impune un astfel de test. Mai mult, desi aceasta sustine ca artistul nu ar fi vrut sa mearga la spital, nu exista dovada scrisa a refuzului.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger