AcasăNewsContinua ancheta in cazul tragediei din Manchester: perchezitii si arestari

Continua ancheta in cazul tragediei din Manchester: perchezitii si arestari

La doar cateva zile de cand orasul britanic a fost lovit de explozia devastatoare declansata – din cate s-a stabilit oficial- de un atacator-sinucigas in zona salii de concerte, o noua deflagratie- de aceasta data una controlata – s-a produs, in cursul diminetii de joi.

S-a intamplat in timpul unor verificari desfasurate de catre politia locala, in cartierul Moss Side, aspect confirmat de catre autoritatile din Manchester, intr-un scurt comunicat. Actiunea de la primele ore ale zilei in curs face parte din ancheta menita sa scoata la lumina circumstantele producerii dramei care a rapit 22 de vieti – unele dintre ele ale unor copii – si a trimis pe mainile medicilor peste 100 de persoane. Victimele sunt, va amintim, din randul celor care fusesera la concertul Arianei Grande, dar si al apropiatilor tinerilor spectatori, care asteptau ca acestia din urma sa iasa, luni noapte, de la showul gazduit de sala polivalenta din Manchester.

Mai mult, tot joi dimineata, reprezentantii Politiei din orasul englez au confirmat – in prima faza- ca sase barbati si o femeie au ajuns in custodia oamenilor legii, urmand sa fie audiati in legatura cu explozia din prima zi a saptamanii. Ulterior, s-a transmis ca femeia a fost eliberata, fara a fi formulata vreo acuzatie pe numele sau, dar si ca alti doi barbati au fost arestati, in cadrul aceleiasi investigatii, unul dintre ei in urma unor perchezitii desfasurate in Withington, o suburbie aflata in sudul metropolei Manchester.

[youtube]uTbh2_Lwd4U[/youtube]

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger