AcasăNewsConsultatii gratuite pentru locuitorii din sectorul 1, de Ziua Mondiala a Sanatatii

Consultatii gratuite pentru locuitorii din sectorul 1, de Ziua Mondiala a Sanatatii

 

Peste doar cateva zile, locuitorii sectorului 1 vor beneficia de consultatii gratuite la noua cabinete medicale. Tot ce trebuie sa faca e sa aiba la ei un act de identitate si sa se incadreze la un anumit program!

Complexul Multifunctional Caraiman organizeaza “Ziua portilor deschise” pe 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii, a anuntat, luni, Primaria condusa de Dan Tudorache. Cu aceasta ocazie, locuitorii Sectorului 1 vor putea beneficia, in baza actului de identitate, de consultatii gratuite, in intervalul 8:00 -18:00, la oricare dintre urmatoarele noua cabinete: oftalmologie, urologie, oncologie, stomatologie, dermatologie, radiologie, ginecologie, cardiologie si ORL.

Inaugurat in anul 2008, Complexul Multifunctional Caraiman este primul centru medical deschis in Romania de o autoritate locala, pentru a veni in sprijinul persoanelor cu venituri reduse. Complexul este situat pe strada Caraiman nr. 33A si  este dotat cu aparatura de ultima generatie.

Acest centru urmeaza sa implementeze in 2019 un parteneriat impreuna cu Spitalul Florence Nightingale din Istanbul, astfel incat pacientii centrului sa beneficieze de servicii de “second opinion” cu privire la diagnosticul primit in urma unor mamografii, radiografii sau analize de laborator. Fiecare pacient are dreptul sa ceara o alta opinie medicala calificata, iar Complexul Multifunctional Caraiman doreste sa faciliteze acest demers.

In cadrul Complexului Multifunctional Caraiman, incepand din 2018, s-a deschis si Centrul de Recuperare Medicala, care ofera servicii de  fizioterapie, kinetoterapie si reabilitare functionala, dar si Centrul de zi Alzheimer, care vine in sprijinul  persoanelor diagnosticate cu aceasta boala sau cu alte tulburari neurodegenerative.

Persoanele interesate pot obtine mai multe detalii de pe site-ul institutiei: http://www.cmcaraiman.ro

author avatar
Andrei Coman
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger