AcasăNewsConsultari cu partidele la Cotroceni, miercuri, pe tema legislatiei din Justitie

Consultari cu partidele la Cotroceni, miercuri, pe tema legislatiei din Justitie

PSD si ALDE, care alcatuiesc Coalitia de guvernare, au fost chemate separat la consultarile cu primul om in stat.

La mijlocul acestei saptamani, presedintele asteapta la Cotroceni reprezentantii partidelor si formatiunilor politice cu reprezentare in Legislativ, pentru discutii „pe tema legislatiei din domeniul justitiei”. 

PSD si ALDE, care alcatuiesc Coalitia de guvernare, au fost chemate separat la consultarile cu primul om in stat

Aceste discutii au fost stabilite pentru ziua de miercuri, 24 octombrie, adica dupa ce Klaus Iohannis se intoarce de la Strasbourg, unde va participa la o dezbatere in Parlamentul European. In urma cu scurta vreme, Presedintia a anuntat ca presedintele a adresat o scrisoare presedintilor acestor formatiuni policice, prin care ii invita la consultarile de la Cotroceni, cu precizarea ca fiecare delegatie poate avea cel mult cinci membri.

Astfel, in functie de reprezentarea in Parlament, sirul discutiilor va fi deschis, de la ora 15, de catre reprezentantii PSD, delegatia partidului condus de Liviu Dragnea fiind asteptata miercuri, de la ora 15. O jumatate de ora mai tarziu sunt asteptati la discutii membrii formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE. Urmeaza, de la ora 16, PNL, de la ora 16.30 USR-ul, iar de la ora 17 sunt asteptati reprezentantii UDMR. Conform programului, de la ora 18 urmeaza sa intre la consultarile convocate de catre preseidntele Iohannis si Grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

author avatar
Cristina Stefan
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger