AcasăNewsConstantin Trofin, despre evaluarea din TVR: "Au existat multe ambiguitati, pe lucrari...

Constantin Trofin, despre evaluarea din TVR: „Au existat multe ambiguitati, pe lucrari identice s-au dat note diferite!”

Constantin Trofin este suparat dupa ce a aflat ca se afla pe lista celor disponibilizati de la TVR. In plus, omul de televiziune spune ca evaluarile nu au fost corecte.

Publicarea listei cu disponibilizarile din TVR a starnit adevarate controverse in privinta desfasurarii examenului. Mai multe vedete, printre care Gianina Corondan, Andreas Petrescu sau Constantin Trofin au fost date afara din cauza unui punctaj mic obtinut.

„Daca eu, cu trei premii APTR si atatea emisiuni la care am fost lider de audienta, am luat nota 7, inseamna ca nu m-au vrut! Daca altul venit de trei luni in TVR a luat 95 de puncte, ce pot sa mai spun? Nici pana astazi nu s-au afisat raspunsurile la testul-grila. Au existat multe ambiguitati, pe lucrari identice s-au dat note diferite, nu au existat masuri de securitate. Eu va pot demonstra ca lucrarea mea a fost de nota zece. De ce nu s-au afisat pana acum raspunsurile la acele grile?!  In televiziunea publica este de acum un mediu toxic care va dainui zece ani si trebuie sa fii masochist ca sa ramai acolo. De aceea nici nu am facut contestatie”, a explicat Trofin pentru ziarul Click!.

Vedeta a mai explicat ca va continua sa lucreze ca profesor la Universitatea Babes-Bolyai, din Cluj. In plus, mai este posibil sa aiba si un nou proiect la televiziunea Look TV, detinuta de Arpad Paszkany, la care este director fostul sau coleg de platou, Ovidiu Uscat.

author avatar
Andra Nesu
622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger