AcasăNewsConstantin Nicolescu, presedintele CJ Arges, internat in spital din cauza unor probleme...

Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges, internat in spital din cauza unor probleme cardiace

(foto: stiri.rol.ro)

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost internat in spital, din cauza unor probleme cardiace.

(foto: stiri.rol.ro)

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, s-a simtit rau luni seara, el fiind transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, potrivit Realitatea TV.

Nicolescu a mers mai intai la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, dupa ce i s-a facut rau. De acolo medicii l-au trimis cu o ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Dupa mai multe investigatii, a fost trimis la Spitalul Floreasca.

Conform declaratiilor medicilor, Constantin Nicolescu a primit diagnosticul de „angor”, ceea ce presupune o slaba irigare a inimii, avand ca simptom durerea toracica ce poate iradia spre gat, maxilar inferior sau brate. In prezent, presedintele CJ Arges este sub observatie.

Nicolescu este cunoscut ca avand probleme cardiace, in septembrie anul trecut, fiind internat tot la Spitalul Floreasca. Acest lucru s-a intamplat dupa ce lui Nicolescu i s-a facut rau la DNA Pitesti, cand era audiat de procurori intr-un dosar de fraude cu fonduri europene. Atunci a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut, fiind internat, timp de o saptamana, la Sectia de Terapie Intensiva coronarieni. De asemenea el a suferit si o interventie chirurgical ape cord deschis in ianuarie 2011.

author avatar
Andra Nesu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger