AcasăNewsConstantenii ies in strada pentru a salva sportul local

Constantenii ies in strada pentru a salva sportul local

Cel putin 1.000 de constanteni sunt asteptati, joi, la un mars de protest in legatura cu situatia dezastruoasa in care a ajuns sportul local.

Constantenii sunt nemultumiti ca cele mai multe dintre cluburile locale, foste campioane nationale, sunt in colaps sau pe marginea prapastiei.

Uniti sub sloganul „Impreuna Salvam Sportul Constantean”, localnicii care si-au anuntat deja prezenta la protest sustin ca „mitingul nu are si nu va avea o culoare politica, suntem interesanti de jucatorii si antrenorii care lupta pentru Constanta si de soarta echipelor de performanta”.

Au fost propuse mai multe variante pentru salvarea sportului constantean si ramane de vazut care dintre acestea vor fi puse in practica in conditiile in care Baschet Club Farul Constanta si Rugby Club Farul Constanta au fost desfiintate, iar CSU Neptun, CVM Tomis, HCM Constanta si FC Farul Constanta sunt in pragul desfiintarii.

Conform ziuaconstanta.ro, mitingul se va desfasura joi, 16aprilie, in intervalul 17.45 – 20.00, pe traseul: Stadionul FC Farul, prin curtea terenului de rugby – Strada Primaverii – Bulevardul Tomis – Prefectura Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger