AcasăNewsConstanta: Toata scoala s-a panicat dupa ce un elev a fost prins...

Constanta: Toata scoala s-a panicat dupa ce un elev a fost prins cu un pistol

Clipe de panica intr-o scoala din Constanta dupa ce un elev de 16 ani a fost prins cu un pistol asupra sa.

Adolescentul este acum cercetat penal dupa ce a fost prins chiar de catre directorul scolii cu un pistol asupra lui. Arma s-a dovedit a fi un pistol de tip Airsoft, arma cu gaz si bile, considerata neletala, insa a fost deajuns ca directoarea sa o vada si sa se panicheze si sa anunte numaidecat autoritatile.

Potrivit telegrafonline.ro, baiatul ar fi fost vazut luni de catre directoarea scolii chiar cand primea prin gard un pistol. Directoarea institutiei a sunat imediat la 112 si reprezentantii Biroului de Arme Explozibili si Substante Toxice s-au deplasat la Scoala nr 1 din comuna Valu lui Traian. Baiatul de 16 ani a declarat in fata autoritatilor ca pistolul i-a fost dat de catre un tanar de 18 ani. Arma era defecta, nu era incarcata si el ar fi urmat sa o repare.

Baiatul de 16 invata invata in clasa aVII-a, iar cadrele didactice spun ca  acesta este un copil problema. Cercetarile vor fi continuate, iar daca se va demonstra ca elevul a perturbat cursurile sau si-a amenintat colegii, el va fi amendat.

author avatar
Andra Nesu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger