AcasăNewsConsiliera lui Iohannis, calcata de hoti

Consiliera lui Iohannis, calcata de hoti

Centenarul i-a purtat ghinion sefei departamentului de Protocol al Preşedinţiei

Casa consilierului prezidential Delia Dinu a fost sparta de hoti sambata, in timp ce aceasta il insotea pe presedintele Klaus Iohannis la festivitatile din Bucuresti si Alba Iulia.

Centenarul i a purtat ghinion sefei departamentului de Protocol al Preşedinţiei

Politistii din Ilfov au informat ca au fost sesizati pe 1 Decembrie cu privire la faptul ca intr-o casa din comuna Domnesti au patruns mai multe persoane, care au furat mai multe bunuri. Ei precizeaza ca in acest caz se desfasoara o ancheta sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.”La data de 1 decembrie a.c., in jurul orei 18.00, politistii din Ilfov au fost sesizati, prin plangere, cu privire la faptul ca, in comuna Domnesti, persoane necunoscute ar fi patruns prin efractie intr-o locuinta si ar fi sustras mai multe bunuri. In acest moment este in desfasurare o ancheta, fiind analizate toate pistele existente, iar pe masura ce datele vor putea fi facute publice, vor fi comunicate. Politistii continua cercetarile, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, a comunicat Politia Ilfov.Delia Dinu (n. 1976) este licenţiata a Facultatii de Drept „Simion Barnuţiu” Sibiu, 1999 (Universitatea „Lucian Blaga”). A activat in cadrul Serviciului de Protectie si Paza in perioada 2000-2012. In perioada aprilie 2005 – mai 2008 si-a desfasurat activitatea in calitate de consilier in cadrul Compartimentului Protocol al Administratiei Prezidentiale. In perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administratiei Prezidentiale. In  august 2012 a fost numita Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administratiei Prezidentiale.

Delia Dinu a fost numita Consilier de Stat la data de 28 august 2012 si a fost numita Consilier Prezidential la data de 1 iulie 2016.

author avatar
Bogdan Borcea
1.844 afisari

4 COMENTARII

  1. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu nu era aia cu bube mari, la care-si luasera doctoratul toti baronii din institutiile de forta?! Aia pe care voiau s-o desfiinteze, dar n-a avut nimeni curaj s-o faca?! Si cum, naiba, toti astia sunt din Sibiu, la Cotroceni nu se organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor, sau asta-i criteriu eliminator?! Si cu spargerile astea, sa zica merci ca n-a dormit la etaj, ca Badalau, cand i-au intrat hotii-n casa…sau ca nu i-au furat arma, sau o avea cu ea? Oricum e suspecta spargerea asta

      • Inainte de blatul cu Coldea de la Academia de Informatii si ferma de doctorate a Generalului Izmana, parvenitii din Institutiile de forta, de acolo veneu cu titluri de doctor; s-a pus problema ca nu e legal, ca o vor desfiinta, o vreme nici nu-si mai scoteau aia titlurile la inaintare, dar, ca si diplomele false de Teleorman („maine-n toata tara”) s-a stins, toti au cate un oligofren, sau o loaza in familie, cum sa-i „construiesti” CV-ul fara astea?!

  2. bine ca n-a calcat-o un cocos ca parca-i o gaina-ncaltata! are si ce si cine sa-i invete pealde iohan si consoarta bunele maniere!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger