AcasăNewsConsiliera Elenei Udrea, audiata la DNA

Consiliera Elenei Udrea, audiata la DNA

Udrea, în așteptarea deciziei CAB: M-am întors de bunăvoie din Costa Rica. Vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate - VIDEO

Luminita Kohalmi, una dintre consilierele avute de Elena Udrea la Ministerul Dezvoltarii, a fost audiata la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Luminita Kohalmi (sursa foto: romaniatv.net)

Luminita Kohalmi este doar unul dintre „martorii” propusi de Elena Udrea si care urmeaza sa fie audiati, zilele acestea, la sediul DNA Bucuresti. Consiliera lui Udrea a fost audiata ca martor in dosarul Gala Bute, cel in care fostul ministru al Dezvoltarii a fost arestat preventiv.

„In perioada in care era ministru, eu ma ocupam de relatiile cu mass-media. Nu am cunostinta de fapte ilegale comise de doamna Udrea. Procurorii au considerat ca pot sa dau informatii referitoare la chestiunile puse in discutie pentru lamurirea adevarului si le-am spus toate lucrurile de care aveam cunostinta”, a fost mesajul transmis de Luminita Kohalmi.

Aceasta a precizat ca nu a fost intrebata in legatura cu mult discutata geanta cu 900.000 de euro. Consiliera Elenei Udrea sustine ca nu are cunostinta de asa ceva si ca in perioada respectiva „eram purtator de cuvant, nu aveam acces la informatii confidentiale”.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger