AcasăNewsConservatorii o baga-n penal pe Roberta Anastase

Conservatorii o baga-n penal pe Roberta Anastase

Liderul conservator, Daniel Constantin, o ameninta pe Roberta Anastase cu o plangere penala, sustinand ca aceasta ar fi tras sforile pentru ca  PC sa ramana fara reprezentanti in Biroul Electoral Central.

Daniel Constantin si Roberta Anastase isi vor regla conturile in instanta

Conservatorii s-au trezit ca nu pot face nominalizari pentru Biroul Electoral Central din cauza faptului ca PC nu a fost inclus in categoria partidelor parlamentare. Imediat, Daniel Constantin a anuntat ca se va razboi prin tribunale cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pe care a acuzat-o de abuz.

Daniel Constantin

”Roberta Anastase a transmis catre BEC o adresa prin care certifica faptul ca UNPR este partid parlamentar, in schimb, Partidul Conservator nu este partid parlamentar”, a declarat Constantin, precizand insa ca instanta a hotarat altfel. ”Am depus o contestatie in instanta, in mod irevocabil am castigat, cu alte cuvinte, PC este partid parlamentar si are dreptul de a-si desemna o persoana in BEC”, a mai mentionat liderul PC. In replica, Roberta Anastase i-a sugerat lui Constantin sa citeasca mai atent legea care precizeaza ca partidele politice parlamentare sunt cele care au grup parlamentar propriu in ambele Camere, fix ceea ce ii lipseste PC-ului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
691 afisari

2 COMENTARII

  1. Daniele baiete , o plangere penala poti sa o faci impotriva lui Felix Voiculescu, caci sta ilegal in senat , desi a fost un turnator vestit la securitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger