AcasăNewsCongresul PNL: Sorin Frunzaverde, ales vicepresedinte cu majoritate de voturi

Congresul PNL: Sorin Frunzaverde, ales vicepresedinte cu majoritate de voturi

La Congresul PNL de sambata, de la Romexpo, Sorin Frunzaverde a fost ales, cu majoritate de voturi, in functia de vicepresedinte al acestei formatiuni politice.

Propunerea privind alegerea fostului democrat-liberal in functia de vicepresedinte al PNL a fost supusa votului delegatilor la congres de catre presedintele partidului, Crin Antonescu. La finalul votului, Frunzaverde a fost cooptat in randul vicepresedintilor PNL cu o majoritate de voturi. Au fost inregistrate si patru voturi „impotriva”, dar si noua abtineri.

Dupa ce a fost ales al 16-lea vicepresedinte al formatiunii, Sorin Frunzaverde s-a adresat participantilor la Congresul PNL, potrivit Mediafax. „Sunt onorat ca am devenit membru PNL, pentru modul in care am fost primit la acest congres extraordinar si special. Ma bucur ca mi-ati acordat ocazia sa ma alatur actiunii politice de dreapta pe care PNL a promovat-o cu consecventa de-a alungul anilor. Demersul meu a fost posibil pentru ca astazi congresul PNL a acceptat ca eu sa fiu membru PNL si sa fac parte din conducere „, a declarat Frunzaverde.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger