Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Congres PSD. Protestatari in fata Salii Palatului. Reactii in randul pesedistilor

Congres PSD. Protestatari in fata Salii Palatului. Reactii in randul pesedistilor

Autor:

Cateva zeci de persoane au venit inca de sambata dimineata in fata Salii Palatului, locul unde se desfasoara Congresul extraordinar al PSD, dar nu pentru a asista la reuniunea social-democratilor, ci pentru a protesta.

 

prot 350x164 Congres PSD. Protestatari in fata Salii Palatului. Reactii in randul pesedistilorAu venit cu bannere si pancarte si au scandat diverse mesaje. “Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!”, au tinut sa transmita la un moment dat protestatarii.
La un moment dat, au aparut si incidente, mai multe persoane fiind luate de la fata locului cu duba Jandarmeriei. De altfel, in preajma Salii Palatului se afla si la momentul de fata mai multi jandarmi.

Pana sa ajunga la Congres, mai multi social-demorati au fost intrebati in legatura cu acest protest. “Suntem o tara libera, fiecare are dreptul sa se exprime asa cum doreste, dar cred ca nu trebuie sa incurajam un climat de ura, de jigniri. Daca au venit sa protesteze…, nu inteleg fata de ce, pentru ca noi aici avem o intalnire de partid”, considera Firea.

“Un congres e o bucurie (…) cred ca domnii protestatari, nu aud ce spun, dar ar trebui sa protesteze la Guvern, la Parlament”, considera si actualul numar 2 din PSD, Niculae Badalau.

sursa foto, video: Romania TV    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!