AcasăNewsCongres PSD. Protestatari in fata Salii Palatului. Reactii in randul pesedistilor

Congres PSD. Protestatari in fata Salii Palatului. Reactii in randul pesedistilor

Cateva zeci de persoane au venit inca de sambata dimineata in fata Salii Palatului, locul unde se desfasoara Congresul extraordinar al PSD, dar nu pentru a asista la reuniunea social-democratilor, ci pentru a protesta.

Au venit cu bannere si pancarte si au scandat diverse mesaje. „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!”, au tinut sa transmita la un moment dat protestatarii.
La un moment dat, au aparut si incidente, mai multe persoane fiind luate de la fata locului cu duba Jandarmeriei. De altfel, in preajma Salii Palatului se afla si la momentul de fata mai multi jandarmi.

Pana sa ajunga la Congres, mai multi social-demorati au fost intrebati in legatura cu acest protest. „Suntem o tara libera, fiecare are dreptul sa se exprime asa cum doreste, dar cred ca nu trebuie sa incurajam un climat de ura, de jigniri. Daca au venit sa protesteze…, nu inteleg fata de ce, pentru ca noi aici avem o intalnire de partid”, considera Firea.

„Un congres e o bucurie (…) cred ca domnii protestatari, nu aud ce spun, dar ar trebui sa protesteze la Guvern, la Parlament”, considera si actualul numar 2 din PSD, Niculae Badalau.

sursa foto, video: Romania TV

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger