Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Congres PSD. Dragnea: Reforma legilor Justitiei si a Codurilor penale va continua dupa un calendar strict

Congres PSD. Dragnea: Reforma legilor Justitiei si a Codurilor penale va continua dupa un calendar strict

Autor:

Unul dintre aspectele la care a facut referire liderul PSD, in disursul de apoxiamtiv o ora pe care l-a sustinut in fata miilor de social-democrati veniti din tara in Capitala pentru Congresul extraordinar al formatiunii, a fost cel al lgilor Justitiei.

 

dragnea congres 350x222 Congres PSD. Dragnea: Reforma legilor Justitiei si a Codurilor penale va continua dupa un calendar strictIn primul rand a facut referie la dezvaluirile aparute in presa, dar si in Comisiile parlamentare de ancheta, care, a punctat Dragnea, “au aratat modul ilegal si nelegitim prin care institutii nedemocatice s-au substituit celor democratice. Am afat cu totii ca statul paralel a infiltrat nu numai in clasa politica, ci si in media si in societatea civila, in mediul de afaceri”.

Totodata, a subliniat ca dezbaterile pe aceste legi -de interes pentru opinia publica – vor continua. “Trebuie sa intelegem inca o data ca dezbaterea pe legile Justitiei si dezbaterea viitoare pe modificarea Codurilor penale a ajuns la acest nivel de adversitate tocmai din aceste cauze – pentru ca in spatele celor care doresc sa nu se intample aceasta modificare (…) stau beneficiarii sistemului ilegal de putere. Si vreau sa va spun ceva – (…) aceasta dezbatere va fi dusa la capat, pana la aprobare. (…) Reforma legilor Justitiei si a Codurilor penale va continua dupa un calendar strict, respectand experienta europeana”, a mai sustinut Dragnea.

sursa foto: captura Facebook/psdbiroupresa    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!