AcasăNewsConflictul Dragnea – Grindeanu, sfintit de preoti la Tulcea

Conflictul Dragnea – Grindeanu, sfintit de preoti la Tulcea

Pesedistii s-au intors de la Tulcea cu conflictele interne intacte, chiar daca organizatorii (sau Dragnea insusi) au incercat sa scoata toti dracii din partid cu ajutorul unui card de preoti.

Cazarea la un hotel de lux si plimbarea agale cu barca pe canalele Dunarii nu au contribuit cu nimic la scaderea tensiunii din PSD. Dimpotriva, voci din randul participantilor au spus ca raceala aparuta intre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu in urma povestii cu ordonanta 13 s-a transformat intr-un veritabil conflict mocnit.

Pe dracii din PSD i-a durut in cot de slujba de la malul Dunarii

Liviu Dragnea isi sapa singur groapa l a invatat pe Sorin Grindeanu sa dea la stiuca iar acesta a dovedit ca are stofa a prins noua bucati Dupa asa un start este de asteptat ca premierul sa jinduiasca acum la pestele cel mare

Un conflict care a supravietuit si slujbei facute de un sobor de preoti, care desi si-a dat toata silinta, nu a reusit sa alunge nici macar unul dintre dracii care i-au incaierat pe cei trei crai pesedisti ai zilelor noastre: Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Victor Ponta. Preotii or fi fost totusi utili la ceva din moment ce nimeni nu a profitat de plimbarea cu barca pentru a-si arunca rivalul peste bord, indiferent de tentatii. O ciudatenie persista insa: ce anume i-a indemnat pe pesedisti sa impleteasca politica cu biserica, cand din cele mai vechi timpuri s-a stabilit ca politica face casa buna doar cu prostitutia. Probabil o fi aflat Dragnea ca, indiferent de decizia CCR, legea 90/2001 nu functioneaza si in cazul accederii in randul sfintilor si atunci aspira la un astfel de post, daca premier al Romaniei nu a putut sa fie. Si nici nu va fi data fiind independenta pe care proaspat si-a castigat-o vasalul de odinioara Sorin Grindeanu. Cu Guvernul scapat din haturi si atacat permanent de Victor Ponta, Dragnea incearca sa se razbune pe cine (mai) poate. Pe ministrul de Finante Viorel Stefan, de exemplu, care a pacatuit vorbind despre posibile taieri de cheltuieli. Asta desi de lipsa banilor a pomenit si premierul Grindeanu, dar cum ziceam acesta a iesit din aria de actiune a lui Dragnea. Viorel Stefan insa nu din moment ce zvonul unei iminente schimbari la varful Ministerului de Finante a inceput sa zburde imediat dupa incheierea ostilitatilor de la Tulcea. Pardon, a intalnirii informale menite sa puna la punct strategia politica a PSD, voiam sa spunem.

author avatar
Simona Badulescu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger