AcasăNewsConflict incheiat cu focuri de arma in parcarea unui hypermarket

Conflict incheiat cu focuri de arma in parcarea unui hypermarket

Mai multe persoane au fost implicate intr-un scandal care a avut loc in parcarea unui hypermarket din Ploiesti, iar unul dintre ei a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc.

 

(foto: rtv)

„Mi-au taiat fata, m-au sicanat, au sicanat si un Passatcare era sa-I loveasca, erau trei sau patru in masina, barbati toti. Au tras de usile masinii, au spart geamul, mi-au speriat copilul…m-au tras din masina si am tras un foc in aer si unul catre unul care venea spre mine”, a declarat soferul care s-a folosit de pistol pentru a incheia conflictul, potrivit realitatea.net.

Purtatorul de cuvant al IJP Prahova, agentul Raluca Brezeanu, a declarat: “Toate persoanele implicate au ajuns la sediul politiei. Pistolul a fost ridicat. Se continua cercetarile si urmeaza sa se faca incadrarea faptei”.

Persoana care a fost impuscata a scapat doar cu o rana usoara, in zona abdominal. Politia continua cercetarile pentru a stabili exact cucine este vinovat pentru scandalul iscat, si ce sanctiuni vor fi aplicate. Proprietarul pistolului detinea arma in mod legal.

author avatar
Alina Costache
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger