AcasăNewsConfirmare de la Cotroceni: Klaus Iohannis merge la Ateneu. Discurs oficial

Confirmare de la Cotroceni: Klaus Iohannis merge la Ateneu. Discurs oficial

O informatie de ultima ora indica faptul ca presedintele va participa la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

De la Cotroceni s-a anuntat agenda de joi a presedintelui, precizandu-se ca primul om in stat nu doar ca va fi prezent la evenimentul gazduit de Ateneul Roman, ci se va adresa celor prezenti, fiind asteptat un discurs oficial din partea lui Klaus Iohannis.

Pana la acest moment se stia faptul ca la ceremonia de la Ateneu vor rosti alocutiuni premierul Viorica Dancila, presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

E de mentionat si faptul ca, inainte de a ajunge la Ateneul Roman, Klaus Iohannis il va primi la Cotroceni, in cursul dupa-amiezii, pe subsecretarul de Stat al SUA pentru Afaceri Politice, David Hale. Intrevederea este programata sa inceapa la ora 16.30.

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari

1 COMENTARIU

  1. O avea vreo legatura, incurcatita , intanlirea neamtului cu un oficial american si halta lui militianerul Dgacnea la Sofia in fieful rusesc ? Se misca ceva ? Fiindca nu am gasit spatiu in Cotidianul la articolul privindu- l pe Ponta – catelul nostru, scrim aci. . Chiar credea cineva ca Bonta se ruche de psd ? Este foarte onoratus ca a fost invitat de Dracne sa conduca ceava banos in partid. Ptiu, drace. Aoleu. Sariti romani. Firea- miliardara tipa in gura mare, ca Dracne vrea sa o lichideze. Firuta fiind sora geamana cu Ponta . Baiiiii , da prosti ne cred comunisti astia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger