AcasăNewsConducerea PSD discuta situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Conducerea PSD discuta situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Sedinta importanta la PSD: partidul urmeaza sa analizeze situatia celor doi ministri ai actualului Cabinet ajunsi in vizorul procurorilor anticoruptie si daca se impune vreo demisie in cazul de fata. 

UPDATE: La sedinta PSD-ului – care a inceput in jurul orei 12- participa atat premierul Tudose, cat si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, formatiunea alaturi de care social-democratii formeaza Coalitia de guvernare.

––

Mai-marii social-democrati au venit rand pe rand, luni dimineata, la sediul PSD, unde urmeaza sa aiba loc Biroul Permanent al formatiunii, in cadrul caruia se va discuta atat cazul vicepremierului si ministru al Dezvoltarii Shhaideh – suspectata de abuz in serviciu in dosarul „Insula Belina” – cat si pe cel al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, pe numele caruia conducerea DNA cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala in aceeasi cauza. Este vorba despre Rovana Plumb.

author avatar
Cristina Stefan
54 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lovitura de stat a dat-o STATULUI DE DREPT cei doi FARAONI din Parlament cu MAFIOTII din jurul lor.CEI DOI NAROZI MANECHINI, DERBEDEI SI NATARAI, au suprimat si bruma, pacaleala de DEMOCRATIE ce se credea a fi in Ro. PENTRU EI STAT DE DREPT INSEAMNA ANARHIE . NICIODATA N-A EXISTAT SI NICI NU VA EXISTA Democratie fara o JUSTITIE obiectiva si feroce. UNDE ESTE DEMOCATIE CONSOLIDATA IN LUME EXISTA SI PUSCARII CONSOLIDATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger