AcasăNewsConducerea ANAF si a Antenelor, discutii la Ministerul Finantelor

Conducerea ANAF si a Antenelor, discutii la Ministerul Finantelor

In ziua in care expira, practic, termenul de cinci zile prevazut de lege in vederea evacuarii sediilor Antenelor, iar vedetele celor doua televiziuni au anuntat ca vor iesi in strada, in cursul dupa-amiezii, pentur a-si intalni telespectatorii fideli, ANAF anunta va avea discutii cu reprezentantii trustului Intact, la sediul MF.

Mai precis, noul presedinte al ANAF, Daniel Diaconescu, ar urma sa aiba loc in miezul zilei, mai precis la ora 12, discutii cu sefii Antena 1, Sorin Alexandrescu si, respectiv Antena 3, Mihai Gadea, la initiativa acestora din urma, din cate se mentioneaza intr-o informare emisa din directia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Mai exact, anuntul facut de reprezentantii ANAF suna astfel: „Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii”.

Ar mai fi de mentionat un aspect important, si anume acela ca intrevederea ar urma sa se desfasoare la Ministerul Finantelor, in prezenta unor reprezentanti ai Guvernului, mai precis ai Cancelariei primului-ministru Ciolos.

Desi nu se mentioneaza negru pe alb, cu siguranta motivul intrevederii este legat de chestiunea punerii in aplicare a hotararii judecatoresti definitive a Curtii de Apel in privinta evacuarii celor doua sedii situate pe strada Garlei, subiect indelung discutat in ultimele zile, de cand ANAF a notificat Antenele pe aceasta tema.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger