Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Condamnari definitive pentru familia Anghel in dosarul cu Mircea Basescu

Condamnari definitive pentru familia Anghel in dosarul cu Mircea Basescu

Autor:

Desi in prima faza primisera pedepse cu inchisoare, decizia definitiva a instantei in cazul reprezentantilor familiei Anghel, pe care fratele fostului presedinte, Mircea Basescu, ii acuzase de santaj, a fost cu mult mai blanda.

 

frate Condamnari definitive pentru familia Anghel in dosarul cu Mircea BasescuSi anume, atat fiul, cat si fiica lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, au aflat, joi, deciziile definitive in acest caz. Si anume Izaura Constantin (fosta Anghel) a fost condamnata la 2 ani si cinci luni cu suspendare si obligatia de a face munca in folosul comunitatii, in timp ce fratele ei, Florin Anghel, la 9 ani, 3 luni si 20 de zile.

Totul, in conditiile in care in prima instanta, adica in toamna anului 2015, Tribunalul Constanta dispunea o pedeapsa cu inchisoarea pentru Izaura Constantin – de 4 ani si 5 luni de inchisoare. Florin Anghel se alegea cu 12 ani si 11 luni de detentie. Toate aceste pedepse au fot dispuse in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, in sensul dezvaluirii unor informatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!