AcasăNewsConcluzie. Iohannis: daca este nevoie de o remaniere, atunci remaniere sa fie!

Concluzie. Iohannis: daca este nevoie de o remaniere, atunci remaniere sa fie!

Pe langa faptul ca a declarat ca premierul ii pare „de buna credinta”, anuntand, pe fondul discutiilor avute cu prim-ministrul, la Cotroceni, ca Tudose i-a „prezentat optiunile domniei sale”, presedintele a pus punctul pe i in chestiunea unei eventuale remanieri ce s-ar putea decide in orele urmatoare, in cadrul sedintei Comitetului executiv al PSD-ului.

„Pe de alta parte, si romanii si eu, dupa aproape un an de la castigarea alegerilor, asteptam ca PSD-ul sa vina cu rezultate tangibile pentru romani, daca este nevoie de o remaniere pentru asa ceva, atunci remaniere sa fie”, a sustinut Klaus Iohannis, in urma cu scurta vreme, de la Craiova.

Pe de alta parte, primul om in stat a declarat ca „nu il intereseaza” daca primeste demiteri sau demiteri in privinta unor ministri. „Important este sa existe o echipa guvernamentala care nu are probleme de integritate, care este dispusa sa mearga inainte si sa-si faca treaba”, a subliniat Iohannis, care a insistat ca Guvernul trebuie sa fie format din „oameni curati”.

sursa foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger